Водоразтворима кола маска - 4 вида

2.99лв. 2.54лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 996
Прегледи на продукта: 2882

Възможни опции

* Вкус:
Количество:     

Информация за Водоразтворима кола маска - 4 вида от онлайн магазин Стилист БГ


Кола маската под формата на рол он апликатори е изключително удобна за работа, както в домашни условия, така и в козметични салони. С нея нанасянето става бързо и лесно, без да се хабят излишни материали, а заграяването може да се извърши в специален нагревател за рол они с кола маска или на водна баня, ако нямате такъв нагревател. Температурата на смолата не трябва да надвишава с много тази на тялото, за да не изгорите кожата по време на процедурата. Преди да нанесете, проверете степента на заграяване върху ръката си.

Комплектът от 4 вида кола маска на Arcocere е водоразтворима кола маска, която е лесен за заграяване в микровълнова фурна или в нагревател за кола маска продукт. Водоразтворимата кола маска се почиства изключително лесно, безопасна е и може да се използва върху всички части на тялото и лицето.

Плодовата серия Le Fruttose премахва косъма, заедно с неговия корен, с което гарантира бързи и дълготрайни резултати. Специално създадената система за нанасяне Ви позволява да работите прецизно, без да разхищавате от продукта.

Подготовка:

За да бъде премахнато успешно нежеланото окосмяване косъмът трябва да има дължина от 5мм до 1см, за да може да бъде захванат от смолата и отлепен с помощта на лентата. За да се извърши епилация с кола маска е необходимо да изчакате около 14 дни, след употреба на крем депилатоар или бръснач.

Зоната, която предстои да бъде епилирана трябва да бъде добре почистена от мазни продукти, като масла и хидратиращи кремове. За някои зони, като подмишниците понякога е наложително да се използва талк или пудра, за да се подсушат допълнително, с цел да се осигури качествено обезкосмяване.

Затопляне на кола маската:

Кола маската трябва да има консистенцията на течен мед, за да бъде годна за употреба и в никакъв случай не бива да бъде прекалено гореща. Придържайте се към температура от 45-50 градуса, тъй като тя е идеалната работна температура при кола маската.

Предпазни мерки:

Не прилагайте епилация с кола маска при: нарушена цялост на кожата, след слънчево изгаряне; инфекции и раздразнения; варикозни вени, бенки и екземи.

Не използвайте кола маска, като средство за епилация: в областта на очите - веждите; ноздрите и ушите.

Не използвайте дезодорант в епилираните зони поне 12 часа, след епилация.

Нанасяйте слънцезащитен крем върху епилираните зони поне 24 часа, след епилация.

Тази кола маска е произведена в Италия от компанията Arcocere и всички четири вида са от нейната плодова серия Le Fruttose.

Разфасовка:100мл

Подобни продукти