Ролон с кола маска - 5 вида

3.99лв. 2.00лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1197
Прегледи на продукта: 2243

Възможни опции

* Вид кола маска:
Количество:     

Този продукт изисква минимално количество за поръчка 24

Информация за Ролон с кола маска - 5 вида от онлайн магазин Стилист БГ


Рол он с кола маска – 5 вида

Приложение:

За домашна и професионална епилация с кола маска

Италианско качество

Удобен рол он апликатор

Количество: 100мл

Разновидности:

  • натурална
  • хлорофилна - зелена
  • титаниева
  • златна перлена
  • азулен - синя

Стилист.БГ ви предлага италианска кола маска с много високо качество, с която обезкосмяването ще става лесно и максимално ефективно.  Този продукт съдържа внимателно подбрани компоненти, които не дразнят кожата и са подходящи за епилиране на различни части от тялото с различни типове окосмяване.

Съдържанието на тази италианска кола маска рол он включва изцяло растителна смола, ултра чист парафин, специални козметични масла и флорални масла за приятен аромат по време на процедурите и омекотяване на кожата. Съотношението между различните съставки е много внимателно изчислено, така че да се повишат значително свойствата на този продукт. Епилирането с кола маска никога не е било толкова лесно и бързо, а резултатите – толкова впечатляващи.

В какво се състои удобството на кола маската рол он?

Смолите, използвани за епилиране до скоро се предлагаха в големи разфасовки, които не предлагаха особено удобство при епилиране на малка част от тялото, най-вече в домашни условия. Това доведе до нуждата от опаковка с по-малко количество, а също и от удобен начин за нанасяне на продукта върху кожата. В отговор на търсенето, производителите на кола маска разработиха удобни флакони с вграден апликатор, с който епилацията се извършва лесно дори от непрофесионалисти.

Стилист.БГ ви предлага 5 различни вида кола маска рол он, които могат да се използват с лекота както в професионални условия, така и в домашна обстановка. Те включват различни по вид и свойства съставки, които да отговорят на нуждите на всеки тип кожа и всеки вид окосмяване. Удобният рол он апликатор гарантира равномерно и прецизно нанасяне, така че дори най-упоритото окосмяване да няма шанс срещу този мощен инструмент.

Цената е валидна за минимално количество от 24бр.

Произход: Италия

Тези разновидности са налични и в кутии от 800мл

Подобни продукти