Кола маска ролон Диамант, прозрачна

3.80лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 164
Прегледи на продукта: 1802
Количество:     

Информация за Кола маска ролон Диамант, прозрачна от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Кола маска ролон Диамант, прозрачна

Представяме Ви кола маска, подходяща за епилация както в салоните за красота, така и в домашна обстановка. Тя е създадена от италианската козметична компания Arcocere, позната с високото качество на своите професионални козметични продукти.

Предимството на тази кола маска е, че тя може да се използва и в домашна обстановка, поради удобството на работа с този продукт. Благодарение на нейния удобен рол он апликатор се дозира точно и равномерно количеството кола маска по цялата зона, нуждаеща се от епилация.

От особено значение за качеството на епилиращата процедура е правилното затопляне на кола маската, затова е добре тя да бъде затопляна, посредством специално създаден за целта нагревател. Нагревателите за кола маска рол он са удобни, защото поддържат постоянна температура и не позволяват на продукта да изстине по време на епилацията, което да наложи нейното повторно загряване и прекъсване на процедурата. Освен това, специализираните нагреватели подгряват кола маската до нужната температура, така че тя да не бъде нито прекалено гореща, нито не достатъчно топла.

В случай, че не разполагате с нагревател за кола маска рол он, можете да затоплите продукта на водна баня или в микровълновата фурна, като задължително проверите за степента на загряване, преди да пристъпите към нанасяне.

Тази кола маска е подходяща за суха и чувствителна кожа. Към нея няма добавени оцветители и аромати, които могат да предизвикат раздразнения и алергични реакции. Тя има еластична текстура, която прави нанасянето и обезкосмяването изключително лесни.

Кола маската ‘’Диамант’’ е липоразтворим продукт и е добре да бъде почиствана с козметични масла, предназначени специално за целта. В случай, че не разполагате с такива, можете да почистите кожата с всякакъв вид етерично масло, както и с маслиново или слънчогледово олио.

Количеството на тази кола маска е 100мл – достатъчни за извършване на качествено обезкосмяване, в зависимост от площта и степента на окосмяването, без да се налага да съхранявате остатъците от продукта за следващи процедури.

Предназначение: За професионална и домашна епилация с кола маска

Количество: 100мл

Производител: Arcocere –Италия

Серия: Diamond Pure

Подобни продукти