Кола маска ролон “КАРИТЕ” с масло от Шеа

2.80лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 4.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 167
Прегледи на продукта: 1555
Количество:     

Информация за Кола маска ролон “КАРИТЕ” с масло от Шеа от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Кола маска ролон ‘’Карите’’  с масло от шеа

Предназначение: За професионална и домашна епилация с кола маска

Количество: 100мл

Производител: Arcocere – Италия

Серия: Velour

Представяме Ви кола маска за професионална и домашна епилация, произведена от Arcocere – Италия, водещ производител на професионална козметика в Европа. Тя е част от серията за епилация с кола маска Velour, предназначена за всеки тип кожа.

Кола маската ‘’Карите’’ е в количество от 100мл, което е напълно достатъчно за качествено обезкосмяване на голяма част от тялото, без да е необходимо да се съхраняват остатъците от продукта за следващи процедури.

Кола маската се съхранява в удобен прозрачен флакон, който Ви позволява да следите количеството на оставащия продукт, за да можете да планирате внимателно епилиращите процедури.

Флаконът има удобен рол он апликатор, чрез който кола маската се нанася прецизно и равномерно върху цялата зона, която ще бъде епилирана. За да предпазите апликатора от залепване е необходимо да следите флаконът да бъде винаги в изправено положение, когато кола маската е в студено състояние.

Най-добрият начин за епилация с кола маска рол он е да загрявате продукта в специален нагревател за кола маска рол он, който поддържа постоянна температура през цялото време, така че да не се налага прекъсване на процедурата за повторно загряване.

Тази кола маска е обогатена с масло от шеа и е подходяща за всеки тип кожа и вид окосмяване. Маслото от шеа е познато със своето противовъзпалително и хидратиращо действие. То се извлича от ядките на дърво, растящо в Африка и се ползва от векове за подхранване и подмладяване на кожата. То съдържа ценни вещества, включващи ненаситени мастни киселини, с голям дял на неосапунините, есенциални мазнини, фитостероли, витамини Е и Д, провитамин А и алантоин.

Тази чудесна кола маска на Arcocere ще Ви помогне да извършите лесно и качествено своята епилация и да се наслаждавате на копринено нежна и гладка кожа дълго време.

Подобни продукти