Кола маска рол он - 7 разновидности

4.32лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1237
Прегледи на продукта: 1131
Количество:     

Информация за Кола маска рол он - 7 разновидности от онлайн магазин Стилист БГ


Кола маска рол он – 7 разновидности

Особености:

  • Липоразтворима кола маска
  • Флакон с рол он апликатор
  • 7 разновидности за епилиране на различен тип кожа
  • Обогатена с етерични масла
  • Количество: 100мл

Производител: MP Hair - Италия

Предназначение:

Представяме ви кола маска флакон от 100мл, подходяща за домашна и професионална епилация. Този продукт представлява 100% липоразтворима кола маска, обогатена с етерични масла, които подобряват консистенцията, улесняват апликацията и предпазват кожата от възпаление и раздразнение. Кола маска рол он е подходяща за домашно и професионално епилиране.

Нейният удобен рол он апликатор улеснява нанасянето на восъка и самата процедура, така че дори напълно неопитни любители на домашното разкрасяване да могат да премахнат с лекота всяко нежелано косъмче от своето тяло. Стилист.БГ ви предлага цели 7 разновидности, от които можете да избирате в зависимост от своя тип кожа и вида на окосмяването в различните части от тялото. Този продукт, също така е подходящ и за професионална употреба, когато епилацията не налага затопляне на голямо количество кола маска.

Италианско качество

Кола маската, която ви предлагаме е изработена от италианския производител на продукти и уреди за професионална употреба MP Hair. Името на производителя ви гарантира напълно качеството на този продукт, тъй като марката е доказала през годините, че влага особено старание в подбора на суровините, използвани за производството на нейните продукти.

Тази кола маска е обогатена с натурални етерични масла, на които се дължи нейната нежна и еластична консистенция . Това значително улеснява нанасянето на продукта върху кожата, а също и перфектното премахване на дори най-упоритото окосмяване. Кола маска MP Hair е липоразтворима, което означава, че тя може да се разтвори и разгради само с помощта на специални козметични масла, така че за да почистите кожата след епилация, Стилист.БГ ви съветва да използвате подходящо масло.

Прецизен рол он апликатор, лесно дозиране и качествено обезкосмяване – ние ви гарантираме всичко това с тази италианска кола маска.

За по-точно и равномерно нагряване ви предлагаме да закупите качествен нагревател за кола маска рол он, какъвто ще откриете в нашия магазин.

Подобни продукти