Ролони с кола маска за професионалисти

Кола маската е една от най-ефективните и дълготрайни, като ефект процедури за обезкосмяване. При нея с помоща на определен тип восъкоподобни лепкави субстанции се изскубва косъма, който е над повърхността на кожата, заедно с неговия фуликул, което намалява значително окосмяването в дългосрочен план.

Кола маската, с която се извършва тази процедура може да бъде различен вид. Има продукти, които се продават в кутии, като част от субстанцията се затопля в специален нагревател или на водна баня, когато се прави в домашни условия. Друг тип кола маска са така наречените видове студена кола маска, които са опаковки с няколко ленти, намазани със съответната субстанция, като за разлика от повечето видове, те не се подлагат на термична обработка, а се затоплят, като се разтрият с ръце. Ефектът от този тип кола маска е доста съмнителен и затова се ползва най-рядко и в домашни условия и в козметичните салони.

Най-удобният начин да направите кола маска в професионална или домашна среда си остава нашумелият в последните години ролон вариант. Това е определен вид кола маска в удобен флакон, който се затопля в нагревател или на водна баня ако нямате такъв у дома си. Температурата на материала не трябва да надвишава с много телесната – най-добре е тя да бъде около 40-45 градуса или както е упоменато на съответния продукт. След затоплянето и консистенцията се нанася на тънка ивица директно върху третираната кожа, след което на мястото се поставя специална текстилна лента, с чиято помощ с рязко движение се отлепя кола маската, заедно с нежеланите косми.

Предвид високото качество на предлаганите видове кола маска в ролон флакони процедурата се извършва лесно и ефективно. Изборът на видовете ролони с кола маска е огромен, като производителите са се погрижили за хората с алергии и чувствителна кожа, както и конкретно за силната половина от човечеството със специални продукти за мъже.

Подреждане: