Комплект X-Epil

38.99лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 148
Прегледи на продукта: 1196
Количество:     

Информация за Комплект X-Epil от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комплект за епилация с кола маска X – Epil Happy Roll

Съдържание на комплекта:

  • Удобен нагревател за кола маска рол он Epil
  • Пълнител за кола маска с рол он апликатор 50мл – 2бр;
  • Ленти от нетъкан текстил – 10бр
  • Упътване за работа

Представяме Ви всичко необходимо за епилация с кола маска, поднесено в елегантен и компактен пакет. Този комплект е подходящ както за обезкосмяване в домашна обстановка, така и за професионална епилация, извършена от професионалист.

Комплектът е предназначен за многократна употреба, като допълнително трябва да се закупуват пълнители с кола маска, по избор на клиента, както и ленти за епилация с кола маска.

Нагревател Epil има удобна, ергономична форма, която осигурява надежден захват и сигурност по време на работа. Неговото удобство се състои във възможността кола маската да се нанася без пълнителят да се изважда от нагревателя, което осигурява постоянна температура и по този начин не се налага прекъсване на процедурата за повторно нагряване на продукта.

Нагревателят е икономичен, като разход на електроенергия и с него максимално бързо ще имате готова за нанасяне кола маска. Той има капак, предпазващ рол он апликатора от повреждане и изтичане на кола маската, в случай, че нагревателят не е поставен в изправено положение.

Кола маската, включена в комплекта е обогатена с алое вера, което я прави подходяща за обезкосмяване на деликатна и чувствителна кожа. Тя е липо разтворим продукт и се почиства изключително лесно с подходящо козметично олио.

Лентите, които Ви предлагаме в този комплект са изработени от качествен нетъкан текстил. С тях невероятно лесно се премахва всякакъв тип окосмяване  и се гарантира перфектна епилация, разкриваща гладка и нежна кожа. Всяка лента има стандартен размер, но в случай на нужда може да се закупят допълнително по-големи или по-малки ленти за епилация с кола маска.

Към комплекта има и подробно упътване за работа с нагревателя, което ще Ви позволи да го използвате по най-правилен начин и да го поддържате в изправност максимално дълго време.

Гаранция: 2 години

Подобни продукти