Комплект за епилация Kristal

45.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 151
Прегледи на продукта: 1642
Количество:     

Информация за Комплект за епилация Kristal от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комплект за епилация с кола маска Kristal

Съдържание на комплекта:

  • Ергономичен нагревател за кола маска рол он от 100мл
  • Пълнител с кола маска с рол он апликатор 100мл – 2бр;
  • Ленти от нетъкан текстил - 20х7см – 25бр
  • Козметично олио за почистване остатъците от кола маска – 25мл

Производител: Royal – Италия

Добре направената кола маска зависи, не само от уменията на този, който извършва манипулацията, но и от качеството на използваните продукти. Представяме Ви комплект за епилация с кола маска с високо италианско качество, подходящ за работа в козметични салони и в домашна обстановка.

В комплекта са включени:

Нагревател за кола маска в пълнител с рол он апликатор с вместимост 100мл. Този нагревател дава невероятното удобство да се нанася директно затоплената кола маска, без да се изважда пълнителят от нагревателя, което осигурява постоянна температура на кола маската и спестява нуждата от прекъсване на процедурата за повторно нагряване.

Нагревателят има ергономична форма, благодарение, на която уредът се държи и използва максимално лесно. Върху неговата повърхност има допълнителен релеф, който предпазва уреда от приплъзване. С помощта на предпазния капак няма да имате изтичане на продукт и ще можете да предпазите рол он апликатора от повреждане. Ниският разход на електроенергия на този нагревател Ви позволява да не се лишавате от редовни обезкосмяващи процедури.

Двата пълнителя с кола маска са с различно съдържание на продукт, като всеки от тях е подходящ за качествена епилация на всяка зона от тялото. В случай на нужда можете да закупите допълнително нов пълнител с кола маска рол он, според своите лични предпочитания, съвместим с нагревателя от комплекта.

В този чудесен комплект са включени 25 нарязани ленти от нетъкан текстил, осигуряващи многократни процедури с кола маска. Всяка лента е с размер 20х7см, който е стандартен и подходящ за всяка зона, нуждаеща се от епилация.

Олиото, присъстващо в комплекта е предназначено за нежно и качествено премахване на остатъците от кола маска по кожата. Тъй като кола маската е липоразтворима, за нейното пълно разграждане и почистване е важно да се ползват специализирани козметични масла, като това, което марката Royal предлага на своите клиенти.

С този комплект имате всичко необходимо за перфектната кола маска, за да се радвате на копринено гладка и красива кожа.

Подобни продукти