Пакети за кола маска за професионалисти

Епилацията е това без което не можем във времена, когато красотата е издигната на пиедестал. Гладката и нежна кожа, без излишно окосмяване привлича погледите и ни кара да се чувстваме добре.

Днес нежеланото си окосмяване премахват и жени и мъже, като методите за борба с неприятните косми са различни. Някои предпочитат бързия и безболезнен метод на бръсненето, но колкото и щадящ и удобен да е той, краткотрайният му ефект е сериозен минус за този начин на обезкосмяване.

Други избират крем депилатоарите, с които по химичен начин се изгаря косъмът, който е на повърхността на кожата, но тази процедура също, както бръсненето трае едва два до три дни.

Най ефикасният начин да премахнете трайно своето окосмяване си остава кола маската. При този метод косъмът се изважда заедно с неговия фуликул, като по този начин времето за образуване на нов фуликул и израстване на нов косъм значително се удължава, а тъй като много често е невъзможно да се образува нов косъмен корен това води до намаляване на окосмяването в дългосрочен план.

Ефектът от кола маската трае около две до три седмици, като при различните хора този период варира, но това е основното което го прави толкова популярен.

Най-добрият начин да се снабдите с необходимите продукти за кола маска е да ги закупите в комплект, независимо дали ще ги ползвате в домашна обстановка или в козметичен салон. Моделите са различни за домашна и професионална употреба, като основно те съдържат: нагревател за кола маска; един или два рол он флакона с кола маска, ленти от текстил, с които се отлепя восъкът, заедно с косъма и олио за почистване на остатъците от кола маска по кожата, които могат да бъдат под формата на кърпички напоени с продукта или флакон съдържащ почистващото олио.

Купувайки в пакет, не само ще имате всичко необходимо, но и ще спестите средствата, необходими за отделната покупка на всеки продукт.

Подреждане: