Универсален нагревател за кола маска кутия Quality

120.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1162
Прегледи на продукта: 1558
Количество:     

Информация за Универсален нагревател за кола маска кутия Quality от онлайн магазин Стилист БГ


Универсален нагревател за кола маска кутия Quality

  • Компактен и прецизен уред
  • Създаден, съгласно всички изисквания за качество и безопасност
  • Съвместим с кутии от 400, 500 и 800мл
  • Термо-реле за поддържане на постоянна температура
  • Възможност за избор на температурата.

Технически параметри:

Волтаж: 220V - 50Hz

Мощност: 120W

Производител: MPHAIR - Италия

  • Епилация

Епилацията е нещо задължително за съвременните дами и за все по-голяма част от господата. Към нея прибягваме през всеки сезон, но най-активно се обезкосмяваме в горещите месеци, когато голяма част от тялото е изложено на показ. Най-предпочитаният метод за премахване на нежелано окосмяване си остава добрата стара кола маска, тъй като той е и най-бързият и най-достъпен.

Професионално направената кола маска няма аналог, като качество и дълготрайност, поради което болшинството от нас посещават козметични салони, където да се погрижат за своята визия. Козметичните салони, обаче се нуждаят от специфични професионални уреди, които да направят, така важната процедура възможна. Нагревателят е най-важният уред при епилация с кола маска, тъй като той трансформира твърдия восък в лесна за нанасяне течност.

  • Професионален нагревател за кола маска

Предвид голямото количество епилиращи процедури, извършвани в салоните за красота, там се използват големи количества кола маска, които обикновено се предлагат в кутии от 400 или 800мл. Тяхното затопляне изисква специални нагреватели, като най-често те са предназначени конкретно за кутии от 400мл или по-големите разфасовки от 800мл. Стилист.БГ ви предлага един уникален универсален нагревател за кола маска, в който можете да разтопите кутии с различно количество кола маска.

  • Универсален модел

Quality има стандартен диаметър на отвора, позволяващ затоплянето на всички видове кутии, без значение от тяхното количество и съдържание. Този професионален нагревател ви дава изключителна свобода при избора на продукти и не обременява салоните с изискване за употреба само на една разновидност от продукта.

Снабден с термореле и реостат за избор на температурата, този нагревател за кола маска кутия ви дава изключителна свобода да избирате вида на продукта, неговото количество и степен на нагряване, така че да извършите най-добрите професионални обезкосмяващи процедури.

Подобни продукти