Нагревател за ролони с кола маска RW07B

35.00лв. 29.99лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 136
Прегледи на продукта: 1255
Количество:     

Информация за Нагревател за ролони с кола маска RW07B от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за кола маска ролон

Предназначение: За професионално и домашно нагряване на кола маска пълнител от 100мл

Модел: RW07B

Произведно в: Китай

Захранване: с кабел

Характеристики на уреда:

  • Нагревател за кола маска рол он от 100мл
  • Съвместим с всички марки и модели пълнители с кола маска от 100мл
  • Светлинен индикатор за работа на уреда
  • Прозрачен страничен прозорец
  • Полупрозрачен капак
  • Напрежение: 220V
  • Мощност: 45W

Едно от най-важните условия за качеството на изпълнение на епилацията с кола маска е нейното загряване. То трябва да бъде извършено до постигане на подходяща температура, за да се избегне изгаряне на кожата, в случай на прегряване и да се осигури използваем продукт, като се избегна недостатъчното затопляне на восъка.

В домашни условия и в някои от салоните за красота се използват флакони с кола маска от 100мл, разполагащи с удобни рол он апликатори за равномерно нанасяне на продукта върху кожата. Тези пълнители могат да се нагряват както на водна баня, така и в микровълнова фурна, но най-удачния и прецизен начин за целта си остава употребата на специален електрически нагревател за кола маска рол он.

Представяме Ви иновативен и прецизен нагревател за кола маска пълнител от 100мл. Той е с компактни размери и е невероятно удобен за работа, за да може да се използва с еднакъв успех от професионалисти и аматьори, които искат да постигнат добри резултати в дома си.

RW07B има стилен дизайн и ергономична форма, осигуряваща надеждно захващане и удобство на ръката при нанасяне на продукта върху кожата. Той е оборудван със светлинен индикатор, показващ работата на уреда, а също и с прозрачен страничен прозорец, на който можете да следите количеството останал продукт и неговото състояние.

Полупрозрачният капак дава възможност за наблюдение в какво състояне се намира рол он апликаторът и предпазва продукта от изтичане. Нагревателят дава и допълнително удобство, а именно – служи за правилно съхранение на флакона, без падане и изтичне на восък.

Подобни продукти