Нагревател ролон RW05S

55.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 134
Прегледи на продукта: 1327
Количество:     

Информация за Нагревател ролон RW05S от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за кола маска ролон

Предназначение: За професионално и домашно нагряване на кола маска пълнител от 100мл

Модел: RW05S

Произведно в: Китай

Захранване: с кабел в електрическата мрежа

В домашни условия и в някои от салоните за красота се използват флакони с кола маска от 100мл, разполагащи с удобни рол он апликатори за равномерно нанасяне на продукта върху кожата. Тези пълнители могат да се нагряват както на водна баня, така и в микровълнова фурна, но най-удачния и прецизен начин за целта си остава употребата на специален електрически нагревател за кола маска рол он.

Едно от най-важните условия за качеството на изпълнение на епилацията с кола маска е нейното загряване. То трябва да бъде извършено до постигане на подходяща температура, за да се избегне изгаряне на кожата, в случай на прегряване и да се осигури използваем продукт, като се избегна недостатъчното затопляне на восъка.

На всички, желаещи да опитат епилация с кола маска, чрез рол он апликатор предлагаме иновативен и качествен нагревател за кола маска пълнител от 100мл. Той има компактни размери и е невероятно удобен за работа, за да може да се използва с еднакъв успех от професионалисти и аматьори, решени да постигнат перфектни резултати в домашни условия.

Полупрозрачният капак на уреда дава възможност за наблюдение в какво състояне се намира рол он апликаторът и предпазва продукта от изтичане. Този модел дава и допълнително удобство, а именно – разполага с удобна стойка за правилно съхранение на флакона, без падане и изтичне на восък.

RW07B има стилен дизайн и ергономична форма, осигуряваща надеждно захващане и удобство на ръката при нанасяне на кола маската върху кожата. Моделът е оборудван със светлинен индикатор, показващ работата на уреда, а също и с прозрачен страничен прозорец, на който можете да следите количеството останал продукт и неговото състояние.

Характеристики на модела:

  • Нагревател за кола маска рол он от 100мл
  • Съвместим с всички марки и модели пълнители с кола маска от 100мл
  • Светлинен индикатор за работа на уреда
  • Прозрачен страничен прозорец
  • Полупрозрачен капак
  • Стойка за поставяне на нагревателя
  • Напрежение: 220V
  • Мощност: 45W

Захранване: с кабел в електрическата мрежа.

Подобни продукти