Нагревател за кола маска ролон Н17

39.80лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 139
Прегледи на продукта: 758
Количество:     

Информация за Нагревател за кола маска ролон Н17 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за кола маска ролон

Предназначение: За професионално и домашно нагряване на кола маска пълнител от 100мл

Модел: H17

Произведно в: Китай

Захранване: с кабел

Характеристики на уреда:

  • Нагревател за кола маска рол он от 100мл
  • Съвместим с всички марки и модели пълнители с кола маска от 100мл
  • Светлинен индикатор за работа на уреда
  • Прозрачен страничен прозорец
  • Полупрозрачен капак
  • Напрежение: 220V
  • Мощност: 95W

Епилацията с кола маска е един от най-предпочитаните методи за обезкосмяване, поради своята ефективност, бързина на изпълнение и дълготрайност на резултата. Той се прилага както в професионални условия – в козметичните салони, така и в домашни условия от непрофесионалисти.

Едно от най-важните условия за качеството на изпълнение на процедурата е загряването на восъка, което трябва да бъде до строго определена температура, за да се избегне изгаряне на кожата, в случай на прегряване и да се осигури използваем продукт, избягвайки недостатъчното затопляне.

В домашна обстановка и в някои салони за красота се използват флакони с кола маска от 100мл, притежаващи удобни рол он апликатори за равномерно нанасяне на продукта върху кожата. Тези пълнители могат да се нагряват на водна баня или в микровълнова фурна, но най-удачния и прецизен начин за тяхното нагряване си остава електрическият нагревател за кола маска рол он.

Предлагаме Ви качествен и прецизен нагревател за кола маска пълнител от 100мл. Той е компактен и невероятно удобен за работа и може да се използва от професионалисти и аматьори, еднакво успешно.

Нагревателят има ергономична форма, осигуряваща надежден захват при нанасяне на продукта върху кожата. Той има светлинен индикатор, показващ кога кола маската е готова за употреба и прозрачен страничен прозорец, на който можете да следите количеството останал продукт.

Подобни продукти