Професионален нагревател

99.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 803 B
Прегледи на продукта: 1398
Количество:     

Информация за Професионален нагревател от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионален нагревател

Предназначение: За бързо и прецизно нагряване на кола маска кутия от 800мл.

Модел: 803В

Произведено в: Китай

Манипулацията по трайно обезкосмяване с кола маска изисква предварителна подготовка, като най-важно е восъкът да се затопли до строго определена температура, за възможно най-кратко време.

В големите и престижни салони за красота се използват големи разфасовки с кола маска, като най-често това са кутии с вместимост от 800мл, които налагат наличието на сътветния професионален нагревател.

Предлагаме Ви изключително удобен за работа професионален нагревател, изработен, съобразно всички европейски изисквания за безопасност и качество на професионалните козметични уреди, включително и на материалите, от които са изработени.

Моделът се отличава с функционален и практичен дизайн, позволява бързо и прецизно затопляне на кола маската и е изключително лесен и удобен за работа.

Неговите термоизолирани дръжки дават възможност за лесното му преместване във всяка точка на салона, което позволява съхранение на кутията по време на работа, като по този начин се осигурява поддържане на постоянна температура на смолата.

Професионалният нагревател за кола маска кутия има светлинен индикатор, сигнализиращ, че уредът е включен и работи. Благодарение на това се намалява драстично опасността уредът да бъде забравен и да предизвика пожар или да застраши здравето и живота на хората, намиращи се в козметичния салон.

Бутонът за включване и изключване (on/off) е локализиран на удобно място – на срещуположната страна на температурния регулатор, чрез който може бързо и лесно да се настрои желаната температура, като изборът варира от 10 до 80˚С, в зависимост от указанията на производителя и особеностите на конкретния продукт.

Инструкции за работа:

Поставете кутията с кола маска в гнездото за нагряване.Включете нагревателя в мрежата, изберете подходящата температура, чрез завъртане на терморегулатора, след което натиснете бутон On. След работа изключете нагревателя от мрежата и почистете, след като изстине.

Технически параметри:

  • Напрежение:110/220V
  • Честота: 50~60Hz
  • Мощност:65W
  • Тегло: 3 кг.
  • Работи посредством захранващ кабел.
Подобни продукти