Професионален нагревател за кола маска

99.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6056
Прегледи на продукта: 2793
Количество:     

Информация за Професионален нагревател за кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионален нагревател

Предназначение: За бързо и прецизно нагряване на кола маска кутия от 400мл.

Модел: Depilia

Произведено в: Италия

Процедурите за трайно обезкосмяване с кола маска изискват добра предварителна подготовка, като най-важната част от нея е затоплянето на восъка до строго определена температура, за възможно най-кратко време.

В големите и престижни салони за красота се използват по-големи разфасовки с кола маска, като най-често това са кутии с вместимост от 400 или 800мл, които налагат наличието на сътветния професионален нагревател.

Предлагаме Ви изключително удобен за работа професионален нагревател, изработен в Италия, съобразно всички съвременни изисквания за безопасност и качество на професионалните козметични уреди, включително и на материалите, от които са изработени.

Моделът се отличава с елегантен и функционален дизайн, позволява бързо и прецизно затопляне на кола маската и е изключително лесен и удобен за работа, като в същото време не заема излишно място, поради своите компактни размери.

Неговите термоизолирани стени дават възможност за лесното му преместване във всяка точка на салона, което позволява съхранение на кутията по време на работа, като по този начин се осигурява поддържане на постоянна температура на смолата.

Професионалният нагревател за кола маска кутия има светлинен индикатор, сигнализиращ, че уредът е включен и работи. Благодарение на това се намалява драстично опасността уредът да бъде забравен и да предизвика пожар или да застраши здравето и живота на хората, намиращи се в козметичния салон.

Нагревател Depilia има удобен за работа температурен регулатор, чрез който може бързо и лесно да се настрои желаната температура, като изборът варира, в зависимост от указанията на производителя и особеностите на конкретния продукт. Прозрачният капак дава възможност за добра видимост при наблюдение на процеса на нагряване.

Инструкции за работа:

Поставете кутията с кола маска в гнездото за нагряване.Включете нагревателя в мрежата и изберете подходящата температура, чрез завъртане на терморегулатора. След работа изключете нагревателя от мрежата и почистете, след като изстине.

Технически параметри:

  • Напрежение:110/220V
  • Честота: 50~60Hz

Работи посредством захранващ кабел.

Подобни продукти