Нагревател за парафинова кола маска

54.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6058
Прегледи на продукта: 1247
Количество:     

Информация за Нагревател за парафинова кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за парафинова кола маска в кутия от 400мл

Предназначение: За професионална употреба в салоните за красота

Модел: W8008

Произведено в : Китай

Епилацията с кола маска има своите безспорни предимства, като на преден план изпъкват дълготрайният ефект от процедурата и достъпната цена, която всяка съвременна жена може да си позволи.

Краткото време, което манипулацията отнема също накланя везните в полза на метода, с уговорката, че става дума за професионално извършена процедура, в козметичен салон, по всички правила и със специализирани, професионални уреди и консумативи.

Нагряването на кола маската е изключително важна част от подготовката на процедурата, като за целта се използват професионални нагреватели за кола маска в различни опаковки и количество. В салоните за красота най-често се използват кутии с кола маска с вместимост от 400 или 800мл, за чието нагряване са необходими специални нагреватели със същата вместимост.

Представяме Ви нагревател, специално предназначен за подгряване на парафинова кола маска. Той се отличава от останалите нагреватели по възможността да поддържа по-ниска температура на подгряване.

Парафинът, използван в козметиката (в това число и като съставка на восъци за обезкосмяване) е пластичен материал, с мека и разтеглива консистенция, богат на много натурални съставки, притежаващи свойството да подхранват и омекотяват кожата, както и да я предпазват от раздразнение при някои агресивни процедури, каквато е епилацията с кола маска.

Парафинът е нискотемпературен продукт, нагряващ се при температура не по-висока от 38-40 градуса С, поради което неговото загряване изисква специален професионален нагревател.

Представяме Ви професионален нагревател за парафинова кола маска в кутия от 400мл, изработен, съгласно европейските изисквания за качество и безопасност. Той е компактен и изключително удобен за работа, с тяло от термоустойчива пластмаса, гарантираща Вашата сигурност и безопасност.

Уредът има само една степен на подгряване, поради което той не разполага с термостат за избор на температура. За да го приведете към действие е необходимо само натискането на бутона за работа, като следите вида и консистенцията на подгрявания продукт.

Подобни продукти