Нагревател за кола маска с регулиране

79.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 500
Прегледи на продукта: 1039
Количество:     

Информация за Нагревател за кола маска с регулиране от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Нагревател за кола маска с регулиране

Предназначение: За професионалнo нагряване на кутии с кола маска от 400мл

Модел: Depilia Depil Wax 500

Произведено в: Италия

Професиомално направената епилация с кола маска изисква наличието на уреди и консумативи, които ще напраят процедурата по-лесна и качествено извършена, а крайният резултат много по-добър и дълготраен.

Един от уредите, необходими за професионална епилация е нагревателят, благодарение на който кола маската се нагрява равномерно и бързо до подходящата температура, което дава възможност за извършването на голям брой процедури за кратко време.

Представяме Ви професионален нагревател за кола маска в кутия от 400мл с италианско качество, предназначен за професионална употреба в салоните за красота. Той има компактни размери и стилен дизайн, а неговата функционалност и качество са неоспорими.

Нагревател Depilia е изключително лесен и удобен за работа. Той притежава топлоизолиран корпус от термоустойчива пластмаса, което го прави напълно безопасен за употреба, като дава възможност дори да го пренасяте с голи ръце до всяка точка на Вашия салон.

Моделът има удобен и прецизен регулатор за температурата, който Ви позволява да изберете подходящата степен на нагряване, в зависимост от вида на продукта и указанията на производителя. Благодарение на него можете да поддържате постоянна температура, с цел да се избегне прекъсване на манипулацията за повторно нагряване на кола маската.

Светлинният индикатор Ви дава възможност да следите работата на нагревателя и по този начин да разберете кога восъкът е готов за употреба. Този професионален нагревател Ви гарантира бързо и лесно изпълнение на епилиращите процедури, при пълна безопасност за Вас и Вашите клиенти.

Характеристики:

  • Стилен и функционален дизайн;
  • Удобен и компактен уред;
  • Топлинно изолиран корпус от термоустойчива пластмаса;
  • Термостат за прецизен избор на температурата;
  • Светлинен индикатор за работа;
  • Възможност за поддържане на постоянна температура;
  • Бързо нагряване на кутии с кола маска от 400мл.
  • Мощност: 110 W
Подобни продукти