Нагревател с регулатор

99.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 1000
Прегледи на продукта: 1948
Количество:     

Информация за Нагревател с регулатор от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за кола маска с регулатор

Предназначение: За професионално нагряване на кола маска кутия от 800мл

Модел: Depil Wax 1000

Произведено в: Италия

Качествената епилация с кола маска, извършена в салоните за красота изисква наличието на професионални уреди и консумативи, осигуряващи добра подготовка както на продуктите, така и на кожата, подлежаща на обезкосмяване.

В козметичните салони се използват както пълнители с кола маска от 100мл, така и кутии с количество от 400 или 800мл, предназначено да покрие голям брой процедури с едно нагряване на продукта. За да бъде загрята кутията с кола маска до подходящата температура, в професионални условия се използват специални нагреватели, с капацитет да подгряват съответното количество продукт.

Нагревателят, който Ви предлагаме е професионален модел, предназначен за подгряване на кутии с кола маска от 800мл. Той се отличава с елегантен дизайн и ергономична форма, позволяваща да бъде позициониран във всяка точка на салона, без да заема излишно пространство.

Изработен от италианската компания за професионални електроуреди Depilia, нагревателят осигурява бързо и прецизно нагряване, както и поддържане на постоянна температура по време на работа, с цел да се избегне прекъсване на процедурата за повторно подгряване на продукта.

Модерният професионален нагревател притежава регулатор, с чиято помощ можете да изберете температурата на подгряване, според вида на кола маската или указанията на производителя. Освен регулатор, уредът има светлинен индикатор и удобна подвижна кошница, осигуряваща безопасно изваждане на горещата кутия от нагревателя.

Уредът има корпус, изработен от термоустойчива пластмаса, който наред с останалите технически детайли покрива напълно всички изисквания за качество и безопасност. С Depil Wax 1000 ще имате прецизен и безопасен уред, благодарение на който ще можете да предложите на своите клиенти качествени процедури и чудесни резултати.

Характеристики на уреда:

  • Компактен размер;
  • Елегантен и функционален дизайн;
  • Удобна подвижна кошничка;
  • Регулатор на температурата;
  • Светлинен индикатор за работа на уреда;
  • Бутон за включване.
  • Термоустойчиво покритие.

Технически параметри:

Мощност:220/240 V, 150 W

Честота:50/60 Hz

Подобни продукти