Нагревател за пълнители

44.60лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6060
Прегледи на продукта: 881
Количество:     

Информация за Нагревател за пълнители от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за пълнители с кола маска от 100мл

Предназначение: За професионална и домашна епилация с кола маска

Модел: Depil Wax Roll On Plus

Произведено в: Италия

Епилацията с кола маска е предпочитан метод за обезкосмяване, поради неговия дълготраен ефект и достъпност на продуктите. Обезкосмяването с кола маска, обаче изисква известни умения и добра подготовка на суровините и консумативите, с цел получаването на добри резултати.

Един от най-удобните методи за епилация с кола маска е употребата на малка разфасовка от 100мл, която се предлага в удобен флакон с рол он апликатор, с чиято помощ восъкът се нанася лесно и равномерно, без да е необходимо да се ползват шпатули за апликация.

Загряването на кола маската рол он може да се извърши на водна баня или в микровълновата фурна, когато епиалцията се извършва в домашни условия, но този принцип на загряване крие рискове от неправилно затопляне на продукта и, поради тази причина са създадени специални нагреватели за кола маска във флакон от 100мл.

Предлагаме Ви професионален нагревател за пълнители с кола маска с италианско качество, който може да се ползва както от професионалисти, така и от начинаещи. Той е изработен от висококачествени материали, по високи европейски стандарти, с гаранция за качество и безопасност по време на работа.

Нагревател Depil Wax Roll On Plus има елегантен и функционален дизайн, осигуряващ надежден захват и удобство при апликация на кола маската. Той разполага с прозрачен прозорец, който ще Ви позволи да следите количеството продукт и прозрачен защитен капак, благодарение на който ще можете да наблюдавате състоянието и консистенцията на восъка.

Светлинният индикатор ще Ви показва работата на уреда, а термоустойчивото покритие ще Ви позволи да работите свободно и напълно безопасно.

Характеристики на уреда:

  • Компактен размер;
  • Елегантен и функционален дизайн;
  • Удобен и надежден захват;
  • Лесно нанасяне;
  • Прозорец за наблюдение на количеството;
  • Прозрачен защитен капак за наблюдение на консистенцията;
  • Светлинен индикатор за работа на уреда;
  • Термоустойчиво покритие.
Подобни продукти