Нагревател за пълнители за кола маска

45.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: R 06
Прегледи на продукта: 1043
Количество:     

Информация за Нагревател за пълнители за кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за пълнители с кола маска от 100мл

Предназначение: За професионална и домашна епилация с кола маска

Модел: R06

Произведено в: Китай

Един от най-лесните и удобни методи за епилация се постига с помощта на пълнител с кола маска с вместимост 100мл, предлагана в удобен флакон с рол он апликатор, благодарение на който восъкът се нанася лесно и равномерно, без да е необходима употребата на шпатули за апликация.

Загряването на кола маската рол он, в случай че епиалцията се извършва в домашни условия може да се осъществи по няколко начина, като най-удачният си остава прецизното затопляне в специален нагревател, тъй като другите методи крият риск от неправилно затопляне на продукта и водят до неуспех на процедурата.

Предлагаме Ви професионален нагревател за пълнители с кола маска, който може да се ползва както от професионалисти, така и от начинаещи. Той е изработен от висококачествени материали, по високи стандарти, с гаранция за качество и безопасност по време на работа.

Нагревател R06 е съвместим с всички видове кола маска рол он от 100мл. Той затопля всеки пълнител бързо и лесно до подходящата температура, необходима за безопасна и ефективна епилация.

Неговата анатомична форма осигурява надежден захват и лекота при нанасяне на кола маската, както и поддържане на постоянна температура, с цел да се избегне прекъсване на манипулацията за повторно нагряване на восъка.

Нагревателят разполага с прозрачен прозорец, който ще Ви позволи да следите оставащото количество във флакона, както и с прозрачен защитен капак за наблюдение на процеса на затопляне. Светлинният индикатор ще Ви показва работата на уреда, а термоустойчивото покритие ще Ви позволи да работите свободно и напълно безопасно.

Благодарение на този професионален нагревател ще имате винаги перфектно затоплена кола маска за качествена и бърза епилация.

Характеристики на уреда:

  • Компактен размер;
  • Елегантен и функционален дизайн;
  • Анатомична форма за надежден захват;
  • Прецизно нанасяне на кола маската;
  • Прозорец за наблюдение на количеството;
  • Прозрачен защитен капак за наблюдение на консистенцията;
  • Светлинен индикатор за работа на уреда;
  • Термоустойчиво покритие.

Технически параметри;

Мощност:220/240 V, 40 W

Честота:50/60 Hz

Подобни продукти