Нагревател за парафин

89.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6057
Прегледи на продукта: 1133
Количество:     

Информация за Нагревател за парафин от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Нагревател за парафин

Предназначение: За професионалнo нагряване на кутии с парафин от 400мл

Модел: 6057

Произведено в: Китай

Парафинът има доказани полезни свойства при много кожни проблеми. Неговата способност да омекотява и хидратира сухата и загрубяла кожа го прави предпочитан продукт в много спа центрове и козметични салони, където се извършват редица професионални процедури с този продукт.

Парафинът, предназначен за козметични нужди се различава от обикновения, познат на всички парафин. Той е пречистен и обогатен с допълнителни натурални съставки, като по този начин се осигурява изключително благоприятен ефект върху кожата.

В салоните за красота и спа центровете се използва специален козметичен парафин, предназначен за професионална употреба. Той се предлага в кутии с вместимост от 400мл, като самият продукт е в твърдо състояние и за да бъде годен за употреба се нужадае от прецизно нагряване до строго определена температура.

Предлагаме Ви професионален нагревател за парафин, изработен съгласно всички европейски изисквания за качество и безопасност на професионалните уреди. Той има компактни размери и стилен функционален дизайн, осигуряващ лесна и прецизна работа.

Корпусът на нагревателя е изработен от термоустойчива пластмаса, гарантираща пълна безопасност по време на работа. Уредът има удобен термостат за регулиране на температурата, която можете да изберете, в зависимост от нуждите на процедурата и вида на продукта.

Нагревателят за парафин е оборудван със светлинен индикатор, който ще Ви позволи да следите постоянно работата на уреда. Прозрачният капак Ви дава възможност да наблюдавате количеството продукт и неговата консистенция, с цел максимално добра организация на Вашата работа.

Благодарение на този удобен и модерен уред ще можете да предложите на своите клиенти парафинова маска на ръце, ходила и всяка част от тялото, нуждаеща се от полезните свойства на парафина.

Характеристики:

  • Стилен и функционален дизайн;
  • Удобен и компактен уред;
  • Топлинно изолиран корпус от термоустойчива пластмаса;
  • Термостат за прецизен избор на температурата;
  • Светлинен индикатор за работа;
  • Възможност за поддържане на постоянна температура;
  • Бързо нагряване на кутии с парафи от 400мл.
Подобни продукти