Нагревател за кола маска в кутия

109.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6055
Прегледи на продукта: 1630
Количество:     

Информация за Нагревател за кола маска в кутия от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за кола маска в кутия 800мл

Предназначение: За професионална епилация с кола маска в козметичните салони

Марка: Vivol

Произведено в: Турция

Професионалната епилация с кола маска изисква продукти и консумативи, предназначени специално за работа в салоните за красота. Тяхното качество и количество е съобразено със спецификата на процедурата и с количеството клиенти, посещаващи един добър козметичен салон.

Кола маската за професионална употреба се предлага в голяма разфасовка от 800мл – количество, което ще покрие голям брой процедури с едно нагряване на опаковката, като по този начин се пести от ценното време на козметик и клиент.

Нагряването на восъка за епилация изисква прецизност, особено когато се касае за професионална процедура и за целта са изработени специални нагреватели за кола маска в кутия, с каквито всеки модерен салон разполага.

Ако Вашият салон все още не разполага с професионален нагревател за кола маска в кутия, ние от Стилист.бг Ви предлагаме чудесен, функционален модел нагревател с елегантен дизайн и компактни размери.

Нагревателят е изработен от турската фирма за електроуреди Vivol, съобразно всички европейски изисквания за качество и безопасност и с него ще разполагате с винаги готова за употреба кола маска, без да губите ценно време и клиенти.

Уредът има прозрачен капак, който ще Ви позволи да следите количеството продукт, останал в кутията, както и неговата консистенция, която също е показател за това дали кола маската е готова за нанасяне.

Удобният потенциометър ще Ви позволи да изберете подходящата температура на нагряване, в зависимост от вида на восъка и указанията на производителя.

За повече удобство можете да поддържате постоянна температурата на кола маската, с цел да избегнете прекъсване на манипулацията за повторно нагряване.

Този компактен, икономичен и удобен нагревател ще бъде ценен помощник във Вашата работа, без да заема излишно пространство от работната площ на Вашия салон и да се отрази на месечните Ви сметки за ток.

Характеристики на модела:

  • Елегантен, компактен и икономичен уред;
  • Прозрачен капак за наблюдение;
  • Удобен и лесен за работа потенциометър за избор на температурата;
  • Вместимост: 1 кутия от 800мл;
  • Мощност: 35W
Подобни продукти