Нагревател за кола маска кутия 800 мл RW08B

119.00лв. 79.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 130
Прегледи на продукта: 2487
Количество:     

Информация за Нагревател за кола маска кутия 800 мл RW08B от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Нагревател за кола маска кутия 800мл

Предназначение: За професионално нагряване на кола маска кутия от 800мл

Модел: RW08B

Произведно в: Китай

Захранване: с кабел

Подготовката на восъка е една от най-важните процедури в козметичните салони, в които се предлага епилация с кола маска. От правилното нагряване на продукта зависи в голяма степен добрият резултат, както и бързината на извършване на самата манипулация.

В салоните за красота се извършват голям брой епилации с кола маска на ден, което изисква голямо количество продукт, а също и професионален нагревател, в който той да бъде прецизно и бързо затоплен до желаната температура.

Именно такъв професионален нагревател за кола маска Ви предлагаме тук. Той се отличава с елегантен дизайн и компактни размери, което го прави подходящ за салони с всякаква площ и натовареност на процедурите.

Нагревател RO08B е произведен в Китай, съобразно всички изисквания за безопасност и качество на професионалното оборудване. Той работи при мощност 250W и притежава много висока скорост на нагряване, което пести време и позволява за кратък период да се покрият голям брой процедури по обезкосмяване.

Тялото на модела е термоустойчиво, което дава възможност за преместване дори, когато в уреда има току що затоплена кола маска. Това помага да се поддържа постоянната температура на восъка, който да се използва в различни точки на салона.

Нагревателят има светлинен индикатор, показващ работата на уреда и потенциометър за плавен избор на температурата. Свалящият се капак дава допълнително удобство по време на работа, а подвижната кофичка с дръжка позволява безпроблемно изваждане на горещата кутия, без опасност от изгаряне.

Благодарение на този чудесен нагревател за кола маска и неговите професионални опции за работа, епилацията ще бъде извършена много по-бързо, качествено и прецизно. Той ще улесни максимално всеки козметик и ще гарантира пълната удовлетвореност на клиента, като в същото време няма да заема излишно пространство и да пречи на останалите разкрасителни манипулации.

Подобни продукти