Нагревател за кола маска кутия 800мл

140.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 2.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1243
Прегледи на продукта: 1260
Количество:     

Информация за Нагревател за кола маска кутия 800мл от онлайн магазин Стилист БГ


Нагревател за кола маска кутия 800мл

Производител: MP Hair – Италия

Характеристики:

  • Широк и удобен за работа
  • С капак и дръжки за лесно пренасяне
  • Оборудван с термостат за регулиране на температурата
  • Разполага с допълнителен съд с дръжка за безопасно изваждане на кутята с кола маска

Приложение:

Стилист.БГ ви предлага един удобен и много функционален професионален нагревател за кола маска в кутия от 800мл. Тъй като тази разфасовка е най-често използваната в професионални условия, то нагревателят за кутии е задължителна част от професионалното оборудване във всеки козметичен салон. Уредът ще помогне за прецизната подготовка на материалите, необходими за професионално и бързо изпълнение на процедурата по премахване на нежелано окосмяване.

Италианско качество

Нагревателят за кола маска в кутия е дело на италианската компания MP Hair , позната като създател на едни от най-добрите професионални уреди за разкрасяване. Престижната марка се утвърдила на световните пазари, благодарение на своя внимателен подбор на материалите и технологиите, използвани при производство на нейните продукти. Този уред не само ще ви служи дълго, но ще ви служи перфектно, така че да можете да предложите най-добрата епилация на своите клиенти.

Избор на температура

Уредът е толкова прецизен и точен, защото разполага с термостат за избор на степента на нагряване. Това е изключително важно и необходимо, тъй като всеки вид кола маска изисква различна температура, за да се затопли восъка до най-подходящата за нанасяне консистенция. С този нагревател ще можете да използвате всички видове кола маска, предлагани на пазара, за да се погрижите по най-добрия начин за всеки тип кожа и вид окосмяване.

Безопасна работа

Нагревател MP Hair е създаден, съобразно всички изисквания за безопасност по време на работа. Той разполага с подвижен капак и допълнителен съд с дръжка, в който се поставя кутията с кола маска, за да може да се извади без никаква опасност от изгаряне на ръцете. Уредът разполага с дръжки, разположени странично за лесно и безопасно преместване до всяка точка, в която се извършва манипулацията.

Подобни продукти