100 метра ролка с лента за кола маска

14.50лв.
  • Гласове: 5 Рейтинг: 2.3
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1206
Прегледи на продукта: 7866
Количество:     

Информация за 100 метра ролка с лента за кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Лента за кола маска - ролка 100м

  • Количество: 100м
  • Разновидност: ролка
  • Модел: TNT
  • Произход: Италия

Кола маската е една от най-желаните козметични процедури, особено през летните месеци, когато по-голямата част от кожата е на показ и всеки би желал да разкрие копринено гладка и мека кожа, без нежелано оксомяване. Качественото изпълнение на една професионално извършена процедура по обезкосмяване с кола маска зависи, не само от уменията и опита на козметика, но и от продуктите и консумативите, с които той работи.

Лентите за кола маска са не по-малко важен елемент от всички останали продукти и консумативи, използвани при тази сравнително лесна козметична манипулация и тяхното качество е определящо за успеха на епилацията, лекотата на изпълнение и комфорта на самия клиент. Качествените ленти за кола маска се изработват от специален нетъкан текстил, който придава на процедурата завършеност и перфекционизъм.

Добрата лента за кола маска премахва дори най-късите и меки косъмчета от повърхността на тялото, без да къса косъма и да предизвиква врастване на неизвадения корен. Освен това качествената професионална лента за кола маска е достатъчно здрава, за да издържи и най екстремната манипулация, без да се скъса и навреди на успеха на манипулацията.

Лентите от нетъкан текстил са изключително необходим материал, за да бъде направена професионално и качествено всяка епилираща процедура с кола маска. С тяхна помощ се отлепя безпроблемно и ефективно самият епилиращ продукт, заедно с нежеланото окосмяване. За нуждите на един козметичен салон тези материали се предлагат в големи количества, с което се пестят средства и се подсигуряват важните консумативи, необходими за работа за дълъг период от време.

Тази ролка с лента за кола маска е с дължина 100м и широчина 7см, като за всеки конкретен случай и зона от тялото, която ще бъде подложена на епилация от лентата се отрязва нужното количество. Материалът е плътен, с високо качество и изключително удобен за работа в козметичен салон.

Подобни продукти