Почистващо олио за след кола маска

5.60лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 391
Прегледи на продукта: 1832

Възможни опции

* Аромат:
Количество:     

Информация за Почистващо олио за след кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Обезкосмяването с кола маска е процедура, при която върху кожата се нанася комбинация от восък и смоли, чрез които се отстранява косъмът, заедно с неговия корен. Директното нанасяне на гореща кола маска върху кожата и самата манипулация по екстракцията на космите води до зачервяване, парене и усещане за болка в епилираната зона.

Кола маската, нанесена върху кожата се премахва по време на епилацията, но малки части от нея остават по повърхността и се нуждаят от почистване. Кола маската, използвана при епилация е липоразтворим продукт, което означава, че тя се разгражда, чрез мазнини и, за да бъде напълно разградена и премахната се използват специфични козметични масла, които напълно премахват остатъците, по един щадящ и деликатен начин.

Козметичното олио, което Ви представяме е изработено от водеща българска компания за професионална козметика, съобразно всички съвременни изисквания за безопасност на продуктите. При неговото производство са използвани плодови и билкови екстракти, специално подбрани за успокояване и възстановяване на третираната кожа.

Употребата на олиото е изключително лесна. За да се почисти кожата от кола маска се използва памучен тампон, напоен в козметичното олио, чрез който с нежни движения се премахват всички остатъци. По този начин не само се почиства кожата, но се подобрява нейната еластичност, намаляват се болката и зачервяването и се свиват порите, така че кожата е напълно възстановена и красива в кратки срокове.

Продуктът се предлага в два аромата: ягода и пъпеш, чрез които не само ще се радвате на гладка и чиста кожа, но и на приятния аромат на любимия си плод. Това козметично олио е предназначено за употреба в салоните за красота, но то може да се ползва и в домашна обстановка, в случай, че извършвате епилацията сами.

Продукт: козметично олио с билкови и плодови екстракти

Предназначение: За почистване остатъците от кола маска от повърхността на кожата

Производител: ALBA&ZK LTD – България

Количество: 100мл

Състав: Parafinum liquidum, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glicerol, Tocopheryl Acetate, parfum

Подобни продукти