Нарязани ленти за кола маска - 100 бр.

7.50лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1214
Прегледи на продукта: 1535
Количество:     

Информация за Нарязани ленти за кола маска - 100 бр. от онлайн магазин Стилист БГ


Нарязана лента за кола маска TNT – 100БР

Характеристики:

  • Материал: Нетъкан TNT текстил
  • Предварително оразмерени и нарязани
  • Здрави и плътни
  • Не дразнят кожата
  • За еднократна употреба – не подлежат на почистване

Произход: Италия

Какво е предназначението на лентите за кола маска?

Кола маската е една от най-често извършваните процедури, не само в козметичните салони, но и в домашни условия. Това е особено валидно през топлите месеци на годината, когато дрехите са оскъдни и тялото е на показ и повечето жени желаят да показват една гладка, нежна и обезкосмена кожа.

За да бъде извършена качествено всяка епилация с кола маска, самият продукт трябва да бъде затоплен до определена температура, след което да бъде нанесен върху кожата в зоната, подлежаща на епилация. Нанесената върху кожата кола маска се покрива със специални ленти, които премахват восъка, заедно с нежеланото окосмяване, като изваждат всеки косъм заедно с неговия корен. Лентите за епилация с кола с маска са консуматив, без който манипулацията не може да бъде изпълнена качествено.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага предварително оразмерени и нарязани ленти за епилация с кола маска с изключително качество и здравина. Произведени в Италия, те ви гарантират качество и удобство при изпълнение на всяка процедура. Тези ленти за епилация са изработени от нетъкан TNT текстил и имат изключителна плътност и здравина, което позволява процедурата да се извърши по най-лесен и удобен начин с гарантирани безупречни резултати.

Лентите са нарязани по стандартен размер, така че да бъдат приложими при епилиране на всяка част от тялото, включително подмишници, бикини зона и лице. Те нямат никакво съдържание на изкуствени примеси, което ги прави хипоалергенни и подходящи дори за чувствителна и деликатна кожа.

Една опаковка съдържа 100 броя нарязани ленти. Лените не се почистват - те са предназначени за еднократна употреба.

Не забравяйте да издърпате лентата в посока, обратна на растежа на косъма.

Подобни продукти