Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска

5.80лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 381
Прегледи на продукта: 2364

Възможни опции

* Аромат:
Количество:     

Информация за Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Всички ние искаме да намалим значително своето окосмвяне, а с това и неприятните и често болезнени процедури по обезкосмяване. Един такъв помощник може да бъде балсамът за намаляване на неженланото окосмяване на една водещите български марки за професионална козметика.

Този билков крем-балсам ще забави значително израстването на нови косми, след епилация с ленти за кола маска, благодарение на вложения в него инхибитор, забавящ растежа на косъма. Освен това той ще успокои и овлажни раздразнената кожа, след процедурата. Почистете със специално олио остатъците кола маска върху третираната зона и втрийте балсама с нежни движения, до пълното му попиване в кожата. Продуктът се предлага с два аромата на ягода и пъпеш, в разфасовка от 100мл.

Как действа балсамът:

Той намалява храненето на клетките, разположени в основата на капсулата на косъма и по този начин предотвратява растежа на космения фуликул, в резултат на което се намалява броят на новоизрасналите косми.

Забавя ли балсамът растежа на косъма:

Резултатите от инвитро тестовете показват, че включеният в продукта инхибитор редуцира броя на космите с 60% и намалява тяхната дебелина с 30% при редовна употреба, не само след кола маска, но и при употреба, като ежедневен овлажняващ лосион.

Какви други предимства има този балсам:

Той успокоява раздразнената и зачервена, след кола маска кожа и предотвратява врастването на космите. Балсамът оказва положителен ефект върху хидратацията на кожата и нейната текстура, като я овлажнява, подхранва и омекотява.

Върху кои части от тялото може да се нанася балсамът:

Желателно е с този балсам да се третират зоните, в които желаем да премахнем окосмяването. Това са краката, ръцете, бикини зоната, подмишниците и лицето.

Как се ползва балсамът:

Той трябва да се нанася непосредствено, след епилация с кола маска, директно върху третираната зона. Отстраняването на косъма, заедно с неговия корен дава по-добър достъп на активните съставки на крема до космените фуликули. Желателно е продуктът да се нанася поне два пъти дневно, до израстване на новите косми.

Съдържание: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, PEG 40 castor oil, Sodium Cetearyl, Parafinum liquidum, EDTA, parfum.

Подобни продукти