Мини ленти за кола маска

1.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 353
Прегледи на продукта: 1363

Възможни опции

* Брой:
Количество:     

Информация за Мини ленти за кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: мини ленти за кола маска

Предназначение: за епилация с кола маска

Материал: текстил

Дължина: 7см

Широчина: 3см

Кола маската е един от най-предпочитаните методи за обезкосмяване, поради своя дълготраен ефект и бързина на процедурата, но тази бързина зависи основно от добрата подготовка, включваща наличието на необходимите материали и консумативи за нейното качествено и прецизно извършване.

Независимо какъв вид кола маска използвате – дали тя е в професионална опаковка от 400 или 800мл или продукт в удобна опаковка от 200мл с рол апликатор, за да извършите епилацията са Ви необходими ленти, с чиято помощ да премахнете восъка, заедно с нежеланото окосмяване.

От качеството на лентите за епилация зависи в голяма степен дали ще се извадят всички косми в епилираната зона, заедно с техния корен или ще се наложи повторно обработване, което значително ще раздразни кожата. Поради некачествени ленти много често косъмът се откъсва, което води до врастване на корена и образуване на неприятни грапавини и възпаления.

Предлагаме Ви изключително здрави ленти за епилация с кола маска, изработени от качествен нетъкан текстил, който има свойството да прилепва плътно към косъма и да го изважда, заедно с неговия корен.

Тези ленти са предназначени за обезкосмяване на съвсем малки участъци от кожа, като най-често това са подмишници, бикини зона и някои части от лицето, най-вече повърхността над горната устна, зоната на веждите и страничните лицеви части.

Тяхната здравина ги прави подходящи за премахване на косми с различна плътност и гъстота, което е изключително важно при обработване на зони, в които кожата е по-деликатна и чувствителна, тъй като няма да се налага нейната повторна обработка и допълнително третиране и разраняване.

Лентите са с размер 3 х 7см и са предварително нарязани, за да се спести време на професионалиста, извършващ процедурата. Те могат да се закупят и да се използват за обезкосмяване в домашни условия, гарантирайки един перфектен, професионален резултат.

Подобни продукти