Шпатули за кола маска - Inox

10.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1271
Прегледи на продукта: 2034
Количество:     

Информация за Шпатули за кола маска - Inox от онлайн магазин Стилист БГ


Шпатули за кола маска - Inox

Предназначение: за равномерно нанасяне на кола маска

Материал: Неръждаема стомана Inox

Дървена термоустойчива дръжка

Производител: MP Hair – Италия

За какво служат шпатулите при епилация с кола маска?

Епилацията с кола маска, извършвана професионално в салоните за красота, налага употребата на специално създадени за целта материали и консумативи. Тъй като в козметичните салони се работи с големи разфасовки кола маска – най-често кутии от 400 или 800мл, които не разполагат с апликатор за равномерно нанасяне, както рол он пълнителите, нанасянето на продукта се извършва с помощта на шпатули.

Удобството при употребата на шпатули се състои във възможността восъкът да се нанася равномерно в сектора, който се епилира, тъй като много често се налага обезкосмяване на малки участъци от тялото, като подмишници, бикини зона и някои части от лицето, където от прецизното нанасяне на продукта зависи качеството на епилацията.

Работата със шпатули позволява лекота и бързина на работа, което при един капризен продукт, какъвто е кола маската е изключително важно, за да не се налага прекъсване на манипулацията за повторно нагряване на изстиналия восък. Това дава възможност, също така в салона да се извършат голям брой процедури за кратко време.

Какво ви предлагаме ние?

Шпатулите, които ви предлагаме са дело на престижната италианска марка MP Hair  и са изработени от специална неръждаема стомана Inox. Тя може да се използва невероятно дълго време и по този начин да се спестят средства за закупуване на консумативи за еднократна употреба. Материалът Inox, използван за тяхната изработка подлежи на всички видове дезинфекция и стерилизация, в това число и UV стерилизация, което гарантира високата хигиена и грижа за здравето на клиента.

Този модел шпатули имат дървена термоустойчива дръжка, която осигурява удобен захват при апликацията. Тя ще предпази инструмента от прекомерно нагряване, което може да попречи на манипулацията и дори да причини изгаряне на ръката.

Този удобен инструмент може да се използва спокойно и в домашни условия, в случай че премахвате нежеланото окосмяване сами, използвайки продукт без апликатор за прецизно и безопасно нанасяне.

Подобни продукти