Ленти за кола маска Depilia

5.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.8
Наличност: На склад
Код на продукт: 381
Прегледи на продукта: 1368
Количество:     

Информация за Ленти за кола маска Depilia от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Ленти за епилация с кола маска

Предназначение:  За епилация с кола маска в козметични салони и в домашни условия

Спецификации:

  • Материал: нетъкан текстил
  • Размер: стандартен: дължина – 20см; ширина: 7см
  • Количество в опаковка: 50бр
  • За еднократна употреба

Кола маската може да се разглежда, като процедура и като материал, с който се извършва самата процедура. Консумативите за обезкосмяване с кола маска са също толкова важни за добрия резултат от манипулацията, колкото и уменията на козметика и самия восък, чрез който се премахва окосмяването.

Лентите са един от най-важните компоненти при процедура по премахване на нежелано окосмяване, защото те са тези, чрез които се премахва нанесения восък, заедно с косъма и неговия корен.

Представяме Ви ленти за епилация с кола маска с високо качество, осигуряващи лекота на манипулацията и добър ефект от разкрасителната процедура. Те са изработени от специално създаден за целта нетъкан текстил, който осигурява плътно прилепване към кожата и изваждане на всички нежелани косми.

Всяка лента е отделно опакована, за да се осигури максимална хигиена по време на работа. Лентите Depilia са предварително нарязани и готови за употреба, което спестява време, особено в по-натоварените салони, където се извършват голям брой процедури и където времето е решаващ фактор за удовлетворението на клиента.

Лентите за епилация с кола маска Depilia имат стандартен размер, одбрен от козметиците, с който се постига добро качество на обезкосмяване, без да се хаби излишно количество консуматив или да се налага влагане на допълнителна лента. Това осигурява изключителна лекота, бързина и ефективност на работа в салоните за красота.

Въпреки, че са изключително удобни за професионална употреба, лентите за кола маска Depilia могат да се използват и при обезкосмяващи процедури, извършени в домашна обстановка, където тяхното наличие е още по-необходимо.

За ефективна епилация и за лекота на изпълнението лентите за кола маска са изключително важен консуматив, с чието качество не бива да се прави компромис.

Подобни продукти