Лента за кола маска TNT - ролка 80м

13.92лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1253
Прегледи на продукта: 1398
Количество:     

Информация за Лента за кола маска TNT - ролка 80м от онлайн магазин Стилист БГ


Лента за кола маска TNT – ролка 80м

За какво служи лентата при епилация с кола маска?

При епилиране с кола маска в употреба влизат голям брой допълнителни компоненти и консумативи. Независимо дали се изпълнява от професионалист или от любител, манипулацията изисква наличието на лента от нетъкан текстил, с чиято помощ се премахват нежеланите косми, заедно с нанесения върху кожата восък. Качеството на лентите за епилация определя в голяма степен ефекта и трайността на манипулацията, затова при епилиране по този метод не бива да допускате компромис и да използвате некачествени материали.

Лента за кола маска – ролка

Ако в домашни условия се използват предимно малки опаковки с предварително нарязани ленти, то в козметичните салони, където броят на процедурите е значителен е необходимо голямо количество от този важен консуматив. Зоните, епилирани в професионални условия варират значително, поради което, предварително оразмерените и нарязани ленти не са ефективно решение.

Специално за професионална употреба са предназначени ролките с лента за кола маска. Те са изработени от много по-качествени и здрави материали и дават възможност за индивидуална преценка, какво количество да се използва в конкретната зона от тялото. Лентите, предлагани под формата на руло са с фиксирана, универсална ширина, но позволяват да се отмери дължината, която е най-подходяща за всяка част от тялото на клиента.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ предлага всичко необходимо за качествено и прецизно изпълнение на епиалация с кола маска. Текстилните ленти заемат сериозна част от нашия асортимет, така че всеки професионален козметик да може да избере най-подходящия продукт, отговорящ на неговите изисквания. Ние ви предлагаме изключително здрава и качествена лента за кола маска тип TNT, отличаваща се със своята плътност и мекота.

С невероятна хигроскопичност и еластичност, тази лента гарантира плътно прилепване към кожата и отлично премахване на дори най-упоритото окосмяване. Предназначена за професионална употреба, тя е с дължина 80м – достатъчни да покрият огромен брой разкрасителни процедури, извършени в професионална обстановка.

Лентата е предназначена за еднократна употреба – не подлежи на почистване!

Подобни продукти