Кърпички за почистване на кола маска след епилация

9.00лв. 5.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 371
Прегледи на продукта: 1888
Количество:     

Информация за Кърпички за почистване на кола маска след епилация от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Кърпички за почистване на кола маска

Епилацията с кола маска изисква качествена подготовка на кожата, както и добри грижи след самата процедура, с които да се възстанови в кратки срокове третираната зона и да се постигне онази красота, търсена чрез самата процедура.

Кола маската се приготвя от специални восъци и компоненти, които веднъж нанесени върху кожата се почистват сравнително трудно. Кола маската е липоразтворим (масленоразтворим) продукт, което значи, че може да бъде разградена и премахната от масла, като за най-добри резултати е добре да се ползват специални козметични масла.

Непочистената кола маска може да предизивика допълнителни раздразнения и да влоши състоянието на кожата, затова прецизното премахване на всички остатъци е изключително важно.

Какво се ползва за почистване на кожата след епилация в козметичните салони?

В салоните за красота се ползват различни масла, под формата на козметично олио, което може да бъде както специален продукт за епилация с кола маска, така и друг вид масло, като базово олио например.

Предвид високата натовареност на козметичните салони там се ползват специални кърпички за почистване на кожата, напоени с почистващо козметично олио.

Кърпичките са изключително удобни за работа и пестят време и консумативи на салона. Всяка, напоена с масло кърпичка е опакована отделно и може да почисти добре голям периметър от кожа.

Почистващите кърпички, които Ви представяме са изработени специално за професионална употреба, но могат с лекота да се ползват и в домашни условия. Те, освен чудесен почистващ продукт са и възстановяващо кожата средство, тъй като в тях има добавен витамин E, който подхранва кожата в дълбочина и подпомага нейната регенерация.

С почистващите кърпички епилацията с кола маска ще бъде много по-лесна и бърза процедура, а кожата перфектно почистена от остатъците на кола маската, гладка и нежна.

Спецификации:

  • В опаковка: 20бр
  • Ароматизирани
  • С добавен витамин
Подобни продукти