Козметично олио за почистване след кола маска

14.80лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6080
Прегледи на продукта: 2242
Количество:     

Информация за Козметично олио за почистване след кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметично олио за почистване след епилация с кола маска

Предназначение: За професионална и домашна употреба

Количество: 500мл

Епилацията с кола маска е една от най-често извършваните процедури в козметичните салони. Тя е предпочитана, заради лесното и бързо изпълнение и поради своя дълготраен ефект. Цената на тази козметична манипулация също е решаващ фактор, тъй като всеки може да получи копринено гладка кожа на съвсем достъпна цена.

Премахването на нежелано окосмяване с кола маска протича на няколко етапа, като подготовката и завършващият щрих са не по-малко важни от самата процедура. За да бъде перфектно епилирана кожата е от огромно значение тя да бъде почистена и подготвена по най-правилния начин.

Почистването на кожата след процедурата, от друга страна определя бързото възстановяване и добрия вид на епилираната част от кожата.

Кола маската представлява субстанция от специални смоли и восък, притежаващи свойството да прилепват плътно към кожата, с цел да извадят нежеланите косми, заедно с техните корени. Това води до затруднение при премахването на остатъците от кола маска с обикновени почистващи средства и за целта се предлагат специални козметични продукти.

Тъй като кола маската е липоразтворим продукт, тя се почиства най-качествено и ефективно със специални козметични масла. Те могат да бъдат базови или етерични масла, както и специални масла за почистване остатъците от кола маска.

Козметично олио за почистване след кола маска:

Представяме Ви специално почистващо олио за премахване остатъците от кола маска след епилация. То е изработено от водещ български производител на професионална козметика и е обогатено с билкови и плодови екстракти, които ще успокоят и възстановят раздразнената кожа в кратки срокове.

Козметичното олио се предлага с аромат на ягода и пъпеш и съдържа специална съставка, разграждаща напълно смолите, като по този начин почиства перфектно кожата, оставяйки я освежена, копринено мека и гладка.

Олиото за почистване се предлага в удобна опаковка от 500мл, която ще улесни нанасянето на продукта и ще покрие голям брой епилиращи процедури.

Състав:

Parafinum liquidum, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glicerol, Tocopheryl Acetate, parfum.

Подобни продукти