Козметично мляко след кола маска с мента

19.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 969
Прегледи на продукта: 989
Количество:     

Информация за Козметично мляко след кола маска с мента от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Освежаващо козметично мляко, активирано с мента

Предназначение: За почистване и възстановяване на кожата, след епилация с кола маска

Производител: Arcocere – Италия

Количество: 500мл

Представяме Ви козметично мляко, предназначено за почистване, освежаване и възстановяване на кожата, след епилация с кола маска. То е произведено от италианската компания за професионални козметични продукти и уреди Arcocere – един от лидерите на европейския пазар.

Млякото на Arcocere служи за почистване на кожата от остатъците на кола маската, като ги премахва нежно и деликатно, без да наранява допълнително чувствителната кожа. Неговата употреба възстановява влагата в кожата, облекчава болката и зачервяването, свива порите и охлажда в горещите летни дни.

Основна, активна съставка на това козметично мляко е екстрактът от мента, позната със своите лечебни, регенериращи и охлаждащи способности. Благодарение на нейната висока летливост се постига усещане за хладина, която е изключително приятна в зоните, епилирани с кола маска – една сравнително агресивна и болезнена процедура.

Този продукт е подходящ за употреба, не само в салоните за красота, но и в домашна обстановка, в случай, че извършваме епилацията сами. Поради неговите болкоуспокояващи и, възстановяващи кожата свойства, то може да се ползва и след обезкосмяване с епилатор или след всяка инвазивна разкрасителна процедура.

Охлаждащият ефект на екстрактът от мента може да се използва и за подхранване и освежаване на кожата в горещите дни. Млякото може да се ползва и като лосион за тяло, който не съдържа мазнини, попива бързо и не цапа дрехите. Единственият резултат от неговата употреба ще бъде усещането за приятна свежест и прохлада.

Това козметично мляко се предлага в разфасовка от 500мл, които ще Ви стигнат за дълъг период от време, тъй като само малко количество от продукта е достатъчно за покриването на големи участъци от кожа.

Използвано в салоните за красота, то ще накара Вашите клиентите да се насладят на професионалните Ви грижи и ще Ви превърне в предпочитан козметичен салон.

Подобни продукти