Титаниева кола маска кутия

13.50лв. 12.99лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6052
Прегледи на продукта: 1367
Количество:     

Информация за Титаниева кола маска кутия от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Титаниева кола маска кутия

Предназначение: За трайно премахване на нежелано окосмяване в салоните за красота

Модел: 6052

Произведено в: Италия

Количество: 800мл

Температура на загряване: 60˚С

На професионалните козметици предлагаме изключително качествена кола маска, произведена в Италия, съобразно всички изисквания за безопасност на вложените суровини.Тя съдържа ценни натурални съставки, които ще защитят и подхранят кожата в процеса на премахване на нежеланото окосмяване.

Кола маска – Роза има мека и еластична консистенция, която дава възможност за лесно нанасяне върху кожата, дори върху трудно достъпни участъци от тялото. Тя е обогатена с пчелен восък, който не само ще изтръгне всеки косъм от корена, но и ще се погрижи за здравия и красив вид на кожата.

Основната съставка на този продукт е титаниев диоксид, познат със своето антиалергенно, охлаждащо и успокояващо действие, благодарение на което ще се избегне неприятното зачервяване и раздразнение на кожата, непосредствено след епилацията.

Тази кола маска има нежно и щадящо действие, което я прави подходяща за обезкосмяване на по-деликатните зони от тялото, като в същото време тя е напълно ефективна при премахването на всеки тип окосмяване, независимо от твърдостта и гъстотата на космите. Титаниевата кола маска е подходяща за всеки тип кожа, особено за склонната към алергии и раздразнение, поради което може да се използва без проблем и в домашни условия.

Кола маската се предлага в удобна метална кутия, подходяща за нагряване в професионални електрически нагреватели, в които затоплянето на восъка до желаната темепратура и консистенция става бързо и лесно. Количеството е 800мл и ще осигури голям брой, качествено извършени епилации с кола маска.

Начин на употреба:

  • Поставете кутията в нагревател за кола маска. Оставете маската да се разтопи на температура около 60 С;
  • Нанесете тънък слой с помощта на шпатула - по посока растежа на косъма;
  • Поставете лента за кола маска и загладете докато прилепне напълно;
  • Отстранете лентата обратно на посоката на растеж на косъма;
  • Почистете третираното място с козметично олио.
Подобни продукти