Кола маска кутия с розово масло

9.80лв. 7.80лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 164
Прегледи на продукта: 1631
Количество:     

Информация за Кола маска кутия с розово масло от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Кола маска кутия с розово масло

Представяме Ви кола маска в кутия, предназначена за професионална употреба в салоните за красота. В случай, че използвате този продукт за епилация в домашни условия, спазвайте стриктно указанията на производителя за употреба.

Тази кола маска е произведена от престижната италианска компания за професионална козметика Arcocere. Тя е част от състава на серията Velour, в която са включени качествени продукти за епилация с кола маска и почистване и възстановяване на кожата след обезкосмяване.

Кола маската е обогатена с розово масло, което има способност да унищожава бактерии и заздравява кожата, което е причината то да се използва при лечението на различни кожни раздразнения и изгаряния. Освен полезните му свойства маслото от роза придава приятен аромат на този продукт и превръща епилацията с кола маска в арома-терапевтичен сеанс.

Кола маската с розово масло е обогатена и с цинк, под формата на микро талк, който подпомага плътното прилепване на восъка около косъма, като същевременно се грижи за състоянието на кожата в третираната зона.

Тази кола маска е предназначена за меки и нежни косми, срещащи се най-често в зоната на лицето и ръцете, но тя може да се използва във всяка зона, където се търси по-щадящ метод за обезкосмяване.

Количеството в една кутия от тази кола маска е 400мл и е достатъчно за извършване на няколко процедури, в зависимост от площта и степента на окосмяване. За да се запази качеството на продукта и за да се извърши перфектно процедурата е добре кола маската да се загрява в специален нагревател за кола маска в кутия, като се избере нужната температура, в зависимост от указанията на производителя.

Кола маската с розово масло е липоразтворима, което значи, че трябва да се почисти със специално козметично олио, което ще разгради и премахне напълно остатъците от кола маска от повърхността на кожата.

Предназначение: За професионална епилация с кола маска

Количество: 400мл

Производител: Arcocere –Италия

Серия: Velour

 

Подобни продукти