Кола маска кутия - натурална

13.50лв. 12.99лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6051
Прегледи на продукта: 1422
Количество:     

Информация за Кола маска кутия - натурална от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Кола маска кутия - натурална

Предназначение: За професионална епилация в салоните за красота

Количество: 800мл

Премахването на нежелано окосмяване е сравнително лесна процедура, но от прецизното изпълнение на манипулацията и качеството на използваните продукти зависят добрият вид на кожата и продължителността на ефекта от епилацията.

Най-доброто обезкосмяване можете да получите само ако то бъде извършено от професионалист, със специално създадени професионални продукти, отговарящи на типа кожа и вида на окосмяването.

На професионалните козметици предлагаме кола маска, произведена от водещ италиански производител на козметика, с която всяка процедура ще бъде извършена бързо и лесно, а видът на кожата след епилация ще бъде перфектен.

Тази кола маска е със специално разработена формула, в чийто състав влизат висококачествени восъци, смоли, мед и омекотяващи компоненти. Благодарение на тях този продукт има гладка и еластична консистенция, позволяваща лесно нанасяне и качествено изпълнение на процедурата.

Натуралната кола маска е обогатена с ценни природни съставки, осигуряващи нежна грижа за кожата. Благодарение на лечебните свойства на пчелния восък деликатната кожа ще бъде не само перфектно епилирана, но и защитена от раздразнения и алергични реакции.

Този продукт е подходящ за всеки тип кожа, в това число и чувствителна и склонна към раздразнения. С нея успешно се премахват както нежно и деликатно окосмяване, така и упорити и плътни косми, като в резултат кожата е мека, хидратирана и гладка.

Количеството на тази професионална кола маска е 800мл, с които могат да се извършат голям брой епилиращи процедури. Тя се предлага в удобна метална кутия, позволяваща многократно нагряване и изстиване на смолата, без това да се отразява на нейното качество.

Кутиите с кола маска се нагряват в специални професионални нагреватели, като в тях не само се избира лесно най-подходящата температура, но и се пести време, което в по-натоварените салони е изключително ценно и важно.

Подобни продукти