Италианска кола маска кутия 800мл - Титаниева, Азулен

14.50лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1198
Прегледи на продукта: 1521
Количество:     

Информация за Италианска кола маска кутия 800мл - Титаниева, Азулен от онлайн магазин Стилист БГ


Италианска кола маска кутия 800мл Титаниева,Азулен

Предназначение:

За професионална употреба в козметични салони

Вид: Титаниева; Азулен

Състав: изцяло растителна смола, ултра чист парафин, специални козметични масла и флорални масла.

Нанася се с шпатула!

Количество: 800мл

Стилист.БГ ви предлага висококачествена и високоефективна италианска кола маска за професионална употреба. Тя е в разфасовка от 800мл – достатъчно количество да покрие голям брой процедури по премахване на нежелано окосмяване. Кола маската е хипоалаергенна и подходяща дори за чувстивтелна и склонна към раздразнение кожа. Може да се прилага върху всички части на тялото, като гарантира идеално премахване на дори упорито окосмяване.

Този продукт съдържа изцяло натурални съставки, без примеси на консерванти и синтетични аромати. Нейните основни съставки са: изцяло растителна смола, абсолютно чист парафин, натурални козметични масла и флорални масла за аромат и омекотяване на кожата. В нея няма съдържание на пчелен восък, който причинява алергии при по-чувствителна кожа.

Този вид кола маска се предлага в метални кутии, годни за директно разтопяване в професионални нагреватели. Апликацията на разтопения материал става с помощта на специално създадена за целта шпатула, като дебелината на всеки слой трябва да бъде равномерна и еднаква.

Тук ви предлагаме две разновидности от серията Skin System – Титаниева и Азулен. Те имат мека и еластична текстура и отлична способност да прилепват плътно към кожата, премахвайки дори най-незабележимите косъмчета. Италианската кола маска е предпочитана от всички професионални козметици, поради значително по-високото ѝ качество, гарантиращо безупречни резултати.

Кола маската, предназначена за професионална употреба е предпочитана в по-големи опаковки, като Стилист.БГ  ви предлага този продукт в кутии от 800 и 400мл. За любителите на домашните процедури, ние предлагаме същите продукти в удобен флакон от 100мл с вграден рол он апликатор.

При нас ще откриете и чудесни професионални нагреватели за разтопяване на кола маска рол он и кола маска в кутия със същото перфектно италианско качество, както и всички консумативи за професионално изпълнение на епилация с кола с кола маска.

Подобни продукти