Италианска кола маска кутия 800мл - Натурална

14.50лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1209
Прегледи на продукта: 1029
Количество:     

Информация за Италианска кола маска кутия 800мл - Натурална от онлайн магазин Стилист БГ


Италианска кола маска кутия 800мл – Натурална

Предназначение: За професионална употреба в козметични салони

Разновидност: Натурална

Италианската кола маска от серията Skin System е продукт, предназначен за професионална употреба. Тя се предлага в метални кутии от 800мл, достатъчни, за да покрият голям брой епилиращипроцедури в натоварените салони. С италианско качество и изцяло растителни смоли, тази кола маска е подходяща за всеки тип кожа и вид окосмяване, като епилацията с нея гарантира винаги безупречни резултати.

Тази кола маска кутия е изцяло натурална. Тя не съдържа вредни за кожата съставки, аромати и оцветители. Поради наличието на цинков диоксид в нея, тя е подходяща за епилация на бикини зона и ръце, а също и на някои части от лицето. Цинкът има доказани антивъзпалителни и успокояващи свойства и е особено необходим при обработка на суха и чувствителна кожа.

Този продукт се разтопява в специално създаден за целта нагревател, с какъв разполага всеки добър козметичен салон. Уредите за професионална употреба разполагат с термореле, осигуряващо индивидуално нагряване, според указанията на производителя и вида на продукта. Професионалният нагревател, също така поддържа постоянна температура, поддържайки кола маската годна за нанасяне по време на цялата процедура. Това спестява нуждата от повторно затопляне на продукта, в случай че той се втвърди по време на работа.

Кола маската, която ви предлагаме е обогатена с титаниев диоксид, което прави нейната кремообразна текстуктура изключително подходяща за всеки тип кожа, включително за суха и чувствителна. Нейната еластична консистенция прави нанасянето лесно и прецизно,а обезкосмяването - безпроблемно както при по-твърди, така и при фини и меки косми.

  • Спазвайте стрикно темепратурата за нагряване, указана от производителя.
  • Използвайте качествени, професионални нагреватели за разтопяване на кола маската. В нашия магазин ще откриете чудесни италиански уреди за затопляне на кола маска на престижната марка MP Hair, които ще ви гарантират отлично качество и бързина на процедурите.
  • Този продукт се нанася върху кожата с помощта на шпатула, каквато можете да откриете в нашия магазин.

Произход: Италия

Подобни продукти