Италианска кола маска с етерични масла - кутия 800мл

14.50лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1207
Прегледи на продукта: 1529
Количество:     

Информация за Италианска кола маска с етерични масла - кутия 800мл от онлайн магазин Стилист БГ


Италианска кола маска с етерични масла – кутия 800мл

Разновидности:

  • Биталк
  • Чаено дърво и титаниев диоксид
  • Арганово масло и Жожоба

Опаковка: метална кутия 800мл

Предназначение: За професионална употреба

Skin System е серия кола маска, прозведена в Италия по нова, съвършена технология. Тя съдържа изцяло растителни смоли и чисти етерични масла, включени, поради техните успокояващи и възстановяващи кожата свойства. С тази кола маска се гарантира максимално лесно и безболезнено премахване на нежеланото окосмяване от всяка зона на тялото.

Всяка разновидност от тази серия кола маска има нежно и щадящо действие, което я прави подходяща за обезкосмяване на по-деликатните зони от тялото, като в същото време тя е напълно ефективна при премахването на всеки тип окосмяване, независимо от твърдостта и гъстотата на космите. Обогатена с чисти етерични масла, тази кола маска е подходяща за всеки тип кожа, особено за склонната към алергии и раздразнение, поради което тя може да се използва без проблем и в домашни условия.

Кола маската се предлага в удобна метална кутия, предназначена за нагряване в професионални електрически нагреватели, в които затоплянето на продукта до желаната темепратура и консистенция става бързо и лесно. Количеството е 800мл и ще осигури голям брой, качествено извършени епилации с кола маска.

Skin System има мека и еластична консистенция, която дава възможност за лесно нанасяне върху кожата, дори върху трудно достъпни участъци от тялото. Тя е разработена на основата на растителен восък, който не само ще изтръгне всеки косъм от корена, но и ще се погрижи кожата да запази здравия си и красив вид. Основната съставка на този продукт е титаниев диоксид, познат със своето хипоалергенно, охлаждащо и успокояващо действие, благодарение на което ще се избегне неприятното зачервяване и раздразнение, непосредствено след епилацията.

Винаги спазвайте указаната от производителя температура на нагряване.

Ние предлагаме качествени професионални нагреватели за кутии от 800мл, които ще ви помогнат да извършите по-бързо и качествено всяка процедура.

Тази кола маска се предлага и в рол он опаковка от 100мл

Произход: Италия

Подобни продукти