Гореща кола маска 1кг - хлорофил

24.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1288
Прегледи на продукта: 1845
Количество:     

Информация за Гореща кола маска 1кг - хлорофил от онлайн магазин Стилист БГ


Гореща кола маска 1кг – хлорофил

За професионална употреба

Съдържа: растителна смола, чист парафин, натурални етерични масла, хлорофил

Подходяща за деликатна и чувствителна кожа

Защо епилацията с кола маска си остава най-предпочитан метод за обезкосмяване?

Съвременните методи за премахване на нежелано окосмяване търпят непрекъснато развитие, но най-предпочитан метод си остава, добре познатата от векове кола маска. Този подход е предпочитан, поради неговата достъпност, отлични резултати и дълготрайност. Епилацията с кола маска е и един от най-безопасните методи, тъй като не причинява сериозни и трайни пигментации и деформации по кожата.

Професионална кола маска

Кола маската, използвана за професионални цели се отличава значително от тази, предназначена за домашно ползване. Тя много често е различна като състав и винаги, като количество. Професионалната епилация изисква голямо количество восък за епилиране и затова професионалната кола маска се предлага в големи разфасовки.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага кола маска с невероятно качество и уникални характеристики. Обогатена с хлорофил, тя е подходяща за епилиране на нежна и деликатна кожа, склонна към раздразнения и възпаления. Хлорофилът има мощни регенериращи и антисептични свойства, което го прави ценен компонент от този продукт. Дори и най-нежната и деликатна област от тялото няма да пострада от премахването на нежеланите косми.

Обогатена с ценни етерични масла, тази кола маска има нежна и еластична текстура, което дава възможност за леко и равномерно нанасяне по цялата повърхност, без струпване и уплътняване в определени зони. Еластичната консистенция, също така гарантира по-качествена екстракция на дори най-упоритите косми по тялото.

Нагряване

Този продукт е с количество от 1кг и се предлага в опаковка тип тава. Неговото затопляне може да се извърши по няколко начина – като се затопли цялото количество или само част от него, след прехвърляне в подходящ съд. Хлорофилната кола маска можете да прехвърлите в метални кутии и да използвате съответния нагревател, както и да използвате флакон с вместимост 100мл, оборудван с рол он апликатор.

Който и метод да изберете, тази професионална кола маска ви гарантира перфектни и дълготрайни резултати.

Подобни продукти