Италианска кола маска кутия 800мл - Хлорофилна, Златна перла

14.50лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1199
Прегледи на продукта: 1451
Количество:     

Информация за Италианска кола маска кутия 800мл - Хлорофилна, Златна перла от онлайн магазин Стилист БГ


Италианска кола маска кутия 800мл – Хлорофилна, Златна Перла

Предназначение:

За професионална употреба в козметични салони

Вид: Хлорофилна – зелена; Златна перлена

Състав: изцяло растителна смола, ултра чист парафин, специални козметични масла и флорални масла.

Нанася се с шпатула!

Количество: 800мл

За професионална епилация в козметичните салони Ви предлагаме кола маска, произведена от водещ италиански производител на козметика. С нея всяка процедура ще бъде извършена прецизно и леко, а видът на кожата след епилация ще бъде перфектен и без следа от неприятните косъмчета.

Тази кола маска е със специално разработена формула, в чийто състав влизат висококачествени восъци, смоли и хлорофил, който е натурален растителен компонент, способен да охлажда и успокоява бързо раздразнената кожа. Благодарение на тези съставки,  продуктът има гладка и еластична консистенция, позволяваща лесно нанасяне и качествено изпълнение на процедурата.

Кола маската с хлорофил е подходяща за всеки тип кожа, в това число и суха, чувствителна и склонна към раздразнения. С нея успешно се премахват както нежно и деликатно окосмяване, така и упорити и плътни косми, като в резултат кожата ще бъде спокойна, хидратирана и гладка.

Количеството на тази професионална кола маска е 800мл, което е напълно достатъчно за да се извършат голям брой епилиращи процедури, особено в по-натоварените салони за красота. Тя се предлага в удобна метална кутия, позволяваща многократно нагряване и изстиване на смолата, без това да се отразява на нейното качество.

Кутиите с кола маска, за разлика от пълнителите тип рол он не разполагат с апликатор, което изисква смолата да се нанася посредством специална шпатула, с която всеки опитен козметик умее да работи лесно и прецизно.

За любителите на домашните процедури, ние предлагаме същите продукти в удобен флакон от 100мл с вграден рол он апликатор.

При нас ще откриете и чудесни професионални нагреватели за разтопяване на кола маска рол он и кола маска в кутия със същото перфектно, италианско качество, както и всички консумативи за професионално изпълнение на епилация с кола с кола маска.

Подобни продукти