Кола маска кутия с аргоново масло

9.80лв. 7.80лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 115
Прегледи на продукта: 1611
Количество:     

Информация за Кола маска кутия с аргоново масло от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Кола маска кутия с арганово масло

Предназначение: За професионална епилация с кола маска

Количество: 400мл

Производител: Arcocere –Италия

Серия: Velour

Епилацията с кола маска е един от най-предпочитаните методи за премахване на нежелано окосмяване, тъй като е достъпен и има дълготраен ефект. За да бъде епилацията добре направена, а резултатът – точно какъвто сте очаквали е добре да се насочите към професионалист, който да извърши процедурата.

Именно за професионална употреба е предназначена кола маската, която Ви представяме. Тя е създадена от италианската компания за професионална козметика Arcocere специално за работа в козметични салони.

Тази кола маска се предлага в кутия съвместима с професионалните нагреватели, използвани в салоните за красота. Прецизното нагряване на кола маската е от огромно значение както за перфектното изпълнение на процедурата, така и за състоянието на самия продукт, от което зависи дали той ще може да се използва докрай.

Прегряването на кола маската не е желателно, тъй като уврежда качеството на самия продукт и е наложително допълнително изчакване за неговото охлаждане, за да може да се пристъпи към процедурата. Затова е изключително важно продуктите за епилация с кола маска да се подгряват, посредством професионални нагреватели.

Кола маската, която Ви представяме е липоразтворим продукт, което значи, че най-добре може да се почисти с помощта на специално олио, което ще разгради и премахне всички остатъци от продукта. Тя е предназначена за премахване на по-твърдо и упорито окосмяване, което най-често се среща в деликатните зони, като бикини зоната и подмишниците.

Тъй като кожата в зоните с по-твърдо окосмяване обикновено е нежна и деликатна, тази кола маска е обогатена с арганово масло, което не само да я предпази от раздразнения, но и да я подхрани и овлажни. За по-ефективно успокояване и възстановяване на кожата е вложен и титаниев диоксид, познат със своите слънцезащитни и антиалергенни свойства.

Този продукт е предназначен за професионална употреба, но в случай, че се използва за епилация в домашни условия е добре да се прочетат внимателно и спазват стрикно указанията на производителя.

 

Подобни продукти