Кола маска кутия - хлорофил

13.50лв. 12.99лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6053
Прегледи на продукта: 1584
Количество:     

Информация за Кола маска кутия - хлорофил от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Кола маска кутия - Хлорофил

Предназначение: За професионална епилация в салоните за красота

Опаковка/Количество: метална кутия/800мл

Качествена епилация с кола маска можете да получите само ако бъде извършена от професионален козметик, със специално създадени професионални продукти, отговарящи на типа кожа и вида на окосмяването.

За професионална епилация в козметичните салони Ви предлагаме кола маска, произведена от Ro.ial Италия - водещ производител на козметика, с която всяка процедура ще бъде извършена бързо и лесно, а видът на кожата след епилация ще бъде перфектен.

Тази кола маска е със специално разработена формула, в чийто състав влизат висококачествени восъци, смоли и хлорофил, който е натурален растителен компонент, способен да охлажда и успокоява бързо раздразнената кожа. Благодарение на тези съставки, този продукт има гладка и еластична консистенция, позволяваща лесно нанасяне и качествено изпълнение на процедурата.

Кола маската с хлорофил е подходяща за всеки тип кожа, в това число и суха, чувствителна и склонна към раздразнения. С нея успешно се премахват както нежно и деликатно окосмяване, така и упорити и плътни косми, като в резултат кожата е мека, хидратирана и гладка.

Количеството на тази професионална кола маска е 800мл, което е напълно достатъчно за да се извършат голям брой епилиращи процедури, особено в по-натоварените салони за красота. Тя се предлага в удобна метална кутия, позволяваща многократно нагряване и изстиване на смолата, без това да се отразява на нейното качество.

Кутиите с кола маска се нагряват в специални професионални нагреватели, с които разполага всеки модерен и престижен салон. С тях не само се избира лесно най-подходящата температура, но и се пести време, което в по-натоварените салони е изключително ценно и важно.

Кутиите с кола маска, за разлика от пълнителите тип рол он не разполагат с апликатор, което изисква смолата да се нанася посредством специална шпатула, с която всеки опитен козметик умее да работи лесно и прецизно.

Този продукт може да се използва и в домашна обстановка, но за по-добри резултати се доверете на професионалист.

Подобни продукти