Кола маска кутия за професионалисти

Всички хора от възникването на човешката цивилизация до днес се стремят да бъдат красиви. С времето критериите за красота са се изменили значително, но някои са се запазили през вековете. Един от индикаторите за привлекателност е гладката и нежна кожа, по която да няма излишни и неприятни косми. Това важи с особена сила за дамите, които най-често прибягват до различни процедури за премахване на нежеланото окосмяване.

Много от тях избират различни методи за епилация, като бръснене и крем депилатоари, които са напълно безболезнени, но и най-краткотрайни, като ефект.

В наши дни с най-дълготраен ефект се премахват нежеланите косми в дерматологичните студия и кабинети с помоща на лазер или ултра звук. С тези процедури значително се намалява степента на окосмяване, а в някои зони напълно изчезва. Високата цена на лазерната епилация, обаче е непосилна за голяма част от хората и по тази причина най-масово, като епилираща процедура се използва кола маската.

Кола маска може да се прави и в домашни условия, в зависимост от това, доколко сте способни да извършите качествено процедурата, дали ползвате добри материали и дали сте способни да изтърпите болката, причинявайки я сами.

Най-добрият начин да се подложите на обезкосмяване с кола маска е като посетите козметично студио, в което тя да ви бъде направена от специалист. Козметикът може най-добре да определи кой продукт е най-подходящ за ващия случай.

В козметичните салони се ползват различни видове кола маска, като най-изгодни, предвид голямото количество процедури, които се извършват дневно са тези в кутии - предимно разфасовки по 800мл. Те са различни по състав и предназначение, като с някой видове се обезкосмяват тези клиенти, които страдат от някакъв вид алергия.

Кутиите с кола маска се затоплят в специални козметични нагреватели за кола маска, които прецизно определят желаната за целта температура. С една кутия могат да се направят много обезкосмяващи манипулации.

Подреждане: