Козметично олио за след кола маска шоколад

15.40лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 104
Прегледи на продукта: 1594
Количество:     

Информация за Козметично олио за след кола маска шоколад от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: козметично олио за почистване на кожата, след кола маска. Аромат: шоколад

Предназначение:  за козметични салони и домашна употреба

Количество: 150мл

Производител: Arcocere – Италия

Епилацията с кола маска изисква не само, необходимите за самата процедура продукти и консумативи, но и някои видове козметични продукти, с които да се подготви кожата за самата процедура, както и такива, с които да се почистят остатъците от кола маска и да се възстанови кожата, след обезкосмяване.

Представяме Ви едно чудесно козметично олио, специално създадено за почистване остатъците от кола маска от водещия производител на професионални козметични продукти и уреди – Arcocere Италия.

Кола маската е специално създаден за епилация продукт, разработен на базата на смоли с различен произход. Тези смоли са липоразтворими, което означава, че могат да бъдат разтворени и премахнати най-качествено с помощта на специални козметични масла, каквото е и олиото, което Ви предлагаме.

Козметичното олио разтваря и премахва остатъците от кола маска по кожата по един нежен и щадящ начин. Както е добре известно епилацията с кола маска е сравнително агресивна процедура, след която кожата е зачервена, болезнена и възпалена и се нуждае от деликатно почистване и нежни грижи, за да възстанови в кратки срокове своя здрав вид и тонус.

Олиото на Arcocere съдържа качествени, натурални съставки, които заедно с почистването успокояват и освежават чувствителната кожа. То има добавен аромат на шоколад, който въздейства на сетивата, като подобрява настроението и енергизира.

Това козметично олио е в разфасовка от 150мл, достатъчни да покрият голям брой епилиращи процедури. То се предлага в прозрачна бутилка, която ще Ви държи в течение за количеството, останало за употреба.

Бутилката има пулверизатор, чрез който олиото се впръсква директно върху кожата, като по този начин няма опасност от разливане и разхищение на продукта. В същото време може съвсем внимателно да се дозира и насочи прецизно струята директно в третираната област.

Почистването става, като след впръскване на необходимото количество от олиото върху кожата с памучен тампон нежно се отстраняват всички остатъци от кола маска. По този начин кожата е подхранена, гладка и мека, без лепкави, цапащи дрехите частици.

Подобни продукти