Козметично мляко с кокосово масло

15.40лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 110
Прегледи на продукта: 999
Количество:     

Информация за Козметично мляко с кокосово масло от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметично мляко с кокосово масло

Предназначение: За почистване и възстановяване на кожата след епилация с кола маска

Количество: 150мл

Производител: Arcocere – Италия

Серия: Super Nacre

Представяме Ви чудесно козметично мляко, предназначено за почистване на кожата след епилация с кола маска. То е произведено от престижната италианска марка Arcocere и спада към серията ‘’Супер перла’’ – продукти, създадени за възстановяване на кожата, след епилация.

Млякото, което Ви предлагаме е обогатено с кокосово масло, познато със своите подхранващи кожата свойства. Благодарение на неговите ненаситени мастни киселини, то подхранва кожата в дълбочина, като и придава моментално кадифена нежност и гладкост.

Кокосовото масло е най-подходящо за суха и третирана кожа, тъй като има уникалната способност да подхранва и овлажнява дори най-дълбоките слоеве на кожата. Кокосовото масло попива изключително бързо, като образува тънък защитен слой върху кожата и по този начин я предпазва от вредните UV лъчи, предизвикващи пигментационни петна, когато кожата е изложена на слънце, непосредствено след епилация с кола маска.

Козметичното мляко с кокосово масло почиства нежно и деликатно всички остатъци от кола маска, благодарение на съставките, разграждащи напълно този продукт. Освен това, то облекчава и успокоява раздразнената кожа, като и придава блясък и мекота.

Този продукт се предлага в удобна бутилка с пулверизатор, благодарение на който нанасянето става прецизно и икономично, а съдържанието е предпазено от изтичане. Количеството, което Arcocere Ви предлага е 150мл, които ще покрият голям брой процедури, тъй като съвсем малка част от козметичното мляко е необходима за почистването на голям участък от кожа.

Козметичното мляко с кокосово масло може да се използва не само след епилация, но и като ежедневен лосион за тяло, който ще направи кожата Ви здрава, нежна и красива, без да цапа дрехите, благодарение на способността му бързо да се абсорбира в кожата.

Този продукт е клинично тестван и не предизвиква алергични реакции и раздразнения. В случай на нужда, той може да се съчетае с други продукти на марката Arcocere – всеки, от които има незаменими предимства в грижата за кожата.

Подобни продукти