Козметично олио с аромат на червени плодове

15.40лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 106
Прегледи на продукта: 1012
Количество:     

Информация за Козметично олио с аромат на червени плодове от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Козметично олио с аромат на червени плодове

Епилиращите процедури с кола маска в никакъв случай не могат да бъдат наречени приятни, но за сметка на това ефектът от тях е гладка и нежна кожа, без нежелано окосмяване, а резултатът е един от най-дълготрайните.

Епилацията с кола маска протична на няколко етапа, като преди процедурата кожата трябва да бъде подготвена, чрез почистване, целящо да премахне естественото омазняване и следите от козметични продукти. Това се прави, за да може восъкът да обхване плътно всеки косъм и да го извади, заедно с неговия корен.

След самата епилация кожата отново се нуждае от грижи, които да възстановят нейния вид и тонус. За да бъде максимално възстановена и успокоена раздразнената кожа е добре да се използват козметични продукти, създадени специално за тази цел, като най-добрите продукти за целта са козметичните масла за почистване остатъците от кола маска.

Козметичното олио, което Ви представяме е от серията ‘’Супер перла’’ на италианската компания Arcocere. С него перфектно се разграждат и премахват остатъците от кола маска, а кожата е освежена, овлажнена и подхранена.

Това олио е обогатено с натурални съставки, които са клинично тествани и не предизвикват алергични реакции от страна на раздразнената кожа. То прониква в дълбочина, където освобождава своите полезни ензими, като подобрява еластичността и цялостния вид на кожата.

Олиото на Arcocere се предлага в удобна прозрачна бутилка, което Ви дава възможност да следите за оставащото количество. Освен това бутилката има пулверизатор, посредством който продуктът се дозира икономично и се нанася прецизно.

Ароматът на червени плодове е изключително приятен и ще въздейства не само на кожата, но и на сетивата Ви. Този продукт може да се използва не само след епилация, но при всеки случай, в който кожата се нуждае от подхранване и успокояване.

Предназначение: За почистване и възстановяване на кожата след епилация с кола маска

Количество: 150мл

Производител: Arcocere – Италия

Серия: Super Nacre

Подобни продукти