Козметично мляко с алое вера

19.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 114
Прегледи на продукта: 1251
Количество:     

Информация за Козметично мляко с алое вера от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметично мляко с Алое Вера

Предназначение: За почистване и възстановяване на кожата, след епилация с кола маска

Производител: Arcocere – Италия

Количество: 1000мл

Кола маската е сравнително агресивна към кожата процедура, вследствие на която се появяват някои неприятни усещания и раздразнения. Най-често под въздействие на топлите смоли, нанесени директно върху кожата, тя става по-чувствителна, болезнена и зачервена.

При епилация с кола маска нежеланото окосмяване се премахва, чрез екстракция (изваждане) на голямо количество косми, заедно с техните фоликули, което в деликатни участъци, където косъмът е с по-плътна текстура е изключително болезнено и нараняващо целостта на кожата.

Епилираната кожа се нуждае от бързо и качествено възстановяване, не само, за да се възвърне нейният приятен вид, но и, за да се избегнат последващи инфекции и болезнени усещания. С тази цел водещите производители на козметични продукти са разработили специални масла, кремове и млека, с които това да се постигне ефективно.

Най-полезни за кожата са натуралните растителни съставки, извличани от редки и труднодостъпни растения, които компанията Arcocere се е погрижила, неизменно да присъстват в нейните продукти.

Представяме Ви едно напълно натурално мляко, предназначено за освежаване и възстановяване на кожата след епилация с кола маска. Негова основна съставка е екстрактът от Алое Вера –  растение, известно със своите лечебни свойства.

Алое Вера има успокояващи и регенериращи способности, които въздействат на чувствителната кожа, като лечебен балсам и й помагат да възвърне своята цялост, свежест и красота. Това мляко не съдържа парафин и вазелин, които да оставят мазни следи по кожата. То попива бързо, като омекотява и освежава кожата, без да цапа дрехите.

Освен своите регенериращи свойства, млякото на Arcocere е изключително ценно и със своята способност да премахва всички остатъци от кола маска, почиствайки кожата нежно, без да я наранява допълнително.

Тази голяма опаковка от продукта ще Ви позволи да разполагате с ценен продукт, който да ползвате дълго време на изключително изгодна цена. То може да се ползва не само, след епилация, но и като чудесен ежедневен лосион за тяло.

Подобни продукти